Radiacions poètiques?

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella

L'estudi efectuat per una coneguda empresa de consultoria literària, sobre la influència de la radiació poètica de les pantalles planes en la creació literària dels poetes digitals, ha revelat que, en un percentage molt elevat, els anomenats poetes de la teranyina estan afectats per l'esmentada radiació.

La consultoria, que no ha volgut precisar qui li havia encarregat l'estudi, també sosté que l'augment de la càrrega poètica d'algunes webs, pot crear el que anomenen "versodependència" als lectors més vulnerables.

D'altra banda però, i si hem de fer cas del darrer informe de la Societat General de Poetes Assonants, aital radiació és una fal·làcia:

"La poètica radicació
de les pantalles planes
és un invent,
és una patranya,
d'algun prosista malcasat.

Per desacreditar,
per malvendre,
per destruir la nostra tasca,
l'obra nostra
de poetes enteranyinats"

ha manifestat el portaveu de la Societat.

D'altra banda, fonts solvents de la Universitat Actual Comtemporània ens han informat que investigadors experts en recerca poètico-científica de la universitat, no han pogut establir encara cap relació entre les radiacions de les pantalles planes i la creació poètica, tot i que no neguen la seva existència.

Segons paraules del cap del Departament de Recerca d'Emissions Poètiques:

"Malgrat els resultats negatius obtinguts fins ara, no descartem que, en circumstàncies favorables, es pugui trobar alguna evidència en aquest sentit. Hem de seguir investigant".

Per la nostra banda, i per si de cas, avesats com estem als canvis d'opinió dels científics, seguirem utilitzant la màquina d'escriure o, com a mal menor, les pantalles tradicionales de tub catòdic. Us seguirem informant.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

92 Relats

336 Comentaris

193190 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

La meva pàgina web: miquelbohigas.com També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla