Quina setmana!

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella

Malentès
Malgrat ser dilluns, li va fer tanta il·lusió quan els seus superiors li van comunicar que havia de ser pare, que tant punt va poder, va comprar-se una revista per anar ben preparat al banc d'esperma.
Preguntes:
  • A què es dedicava el protagonista?
  • Quin tipus de revista va comprar?


Habitació 323
En efecte, a l'armari de l'habitació 323 de l'Hotel Carlton, hi va trobar una maleta negra, tal com li havien promès. Només d'obrir-la, va maleir els seus superiors, .la va tornar a tancar d'un cop sec i va exclamar, desesperat: Ja n'hi ha prou d'aquesta història!
Nota de l'autor: Vista la reacció del protagonista, i per respecte a les seves paraules, dono la història per acabada, avui dimarts a les set del vespre.



Ordre públic o ordre púbic?
Dimecres, a les dotze en punt del migdia. Gairebé un centenar de persones s'havia concentrat a la plaça major del poble, convocats per l'autoritat. En aquestes, va arribar l'agutzil, i, després de demanar silenci va començar a llegir el ban següent: "Per decisió de l'autoritat i d'acord amb la normativa vigent, a partir d'aquest matí queden prohibides les concentracions a la plaça major. La qual cosa es posa en coneixement de la població, perquè es dispersi immediatament. Esperem que feu cas de l'autoritat i que no sigui necessària la intervenció de les forces d'ordre públic. He dit"
Pregunta:
  • Què haguessis fet, tu?


Pregunta indiscreta
-A qui estimes més, al pare o a la mare? -va preguntar el mossèn a la nena. -Me'ls estimo a tots dos igual, -va contestar la nena, ben educada. I va afegir, -Però el dijous m'agrada més anar al parc amb en Josep, el xicot del pare.



Al peu de la lletra, si la lletra té peu
-Ja podeu anar tots a pastar fang, -va cridar la mestra, farta de soportar tot el dia aquelles criatures. En sentir-ho, obedients, tots els nens van sortir corrent, de pet al bassal que s'havia format al mig del pati. Sort que era divendres.



Dissabte
-Amics i amigues, alcem les copes tots junts i brindem per un món millor, més just i solidari!
Ep, tu, cambrer, a veure si espaviles, i acabes de servir-nos el cava, que estem esperant per fer un brindis collons, que sembla que vagis adormit. Com deia, amics i amigues, alcem les copes …



Calavera
Des d'un racó desconegut, va començar a sonar la cançó preferida d'en Ramon, provocant les tímides rialles de les més joves. -No hi ha res a fer, Ramon, sempre seràs un calavera, -va pensar el seu company de farres, carregat de raó, mentre el paleta acabava de rejuntar la làpida del nínxol del seu amic. Feia un diumenge gris i ara, començava a ploure.

Comentaris

  • enginyós i divertit[Ofensiu]
    mjesus | 20-11-2005 | Valoració: 9

    m'han agradat, una setmana mogudeta

  • Breus...[Ofensiu]
    xesco | 29-07-2005

    ...i bons!!!

  • com triunfa![Ofensiu]
    AnNna | 22-05-2005 | Valoració: 10

    eisss! petits retalls, cada dia d'una setmana.... m'ha agradat, miquel!

  • 2/02/05[Ofensiu]
    Mon Pons | 02-02-2005

    Hola miquel, abans de tot, felicitats per gairebé tots els teus relats i merci per comentar un escrit meu. Me'n alegro que t'hagi fet recordar temps llunys i gent que perdem de vista al pas del temps o sigui pel motiu que sigui. M'agradaria molt venir a la trobada amb vosaltres a Girona, no obstant aquesta vegada no podrà ser per diversos motius; no venen el cas explicar-te. Em sap greu, de veritat, però altre moment faré tot el possible per assistir-hi. Bé, diuen que hi han més dies que llangonises, eh?
    Una abraçada!

  • Mecaxis[Ofensiu]
    Biel Martí | 17-01-2005

    Mecaxis, havia escrit un comentari stupendo i de sobte se m'ha fos el maleit internet, ara sóc incapaç de tornar-lo a reproduir. Només sé que deia alguna cosa del pare que deixa que la filla se'n vagi amb el company del pare mentre el gos del veí rossega els pantalons al professor de literatura o no sé què. Bé, sí sé que acabava amb un joc de paraules de la meva pobre collita: sobri, superb.. no, espera, no anava així...

    Biel.

  • Jo ho se, ho ho se!!![Ofensiu]
    Linkinpark | 15-01-2005 | Valoració: 9

    els seus superiors són metges o alguna cosa així, i la revista és una play boy o algo així!!
    molt divertida!! i a veure si tornen les foscors!!

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

92 Relats

336 Comentaris

193448 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

La meva pàgina web: miquelbohigas.com També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla