Que sempre és massa temps

Un relat de: aloma parau
Que no.No vull que deixis de sortir de festa. Que no.No vull que deixis de mirar la veïna rossa d'1.70 que et somriu a l'ascensor. Que no. No vull que siguem dos en un. Que no. No vull que em donis la clau del teu ordenador ni les claus del teu apartament. Que no. No vull que deixis de ballar amb les teves amigues per mi. Que no. No vull petons als cantons un 14 de febrer. Que no. No vull que em juris amor etern. Que no. No vull promeses de fidelitat. Que no.

Que si. Si vull fer una canya amb tu i si et ve de gust em contis com va anar el vespre anterior. Que si. Si vull que la miris i no fa falta sigui de reüll, que a la veïna me l'empasso jo d'una mossegada quan tu i jo fem l'amor. Que si. Si vull que guardem part de nosaltres que cap dels dos sigui capaç de controlar. Que si. Que tinguem el nostre espai i que per sobre de tot guardem la nostra identitat com a persones independents. Com a persones que s'estimen d'una manera lliure. Que no siguem un "pack". Que si. Que la nostra privacitat és nostra i de ningú altre. Que si. Que si decideix-ho fer-te part dels meus secrets sigui perquè vull i no perquè ÉS ALLÒ QUE HE DE FER. Que si. Que si elegeixes fer-me particip de la teva vida més intima sigui de gust i no a la força.

Que no. Que jo no soc ningú per dir-te si pots o no pots tenir amigues. Que no. Que tu no ets possessió meva i obviament jo tampoc teva. Que no. Que sortir amb jo mai sigui per costum. Que no. No em juris amor etern perquè el sempre és molt de temps i encara som joves, massa joves per fer promeses. Que si. Que de moment em fa falta l'ARA. I que si. Que ser fidel signifiqui més ser al meu costat quan arriba mala mar que no tant no deixar-se seduïr un vespre de gatera per una vida passatgera.

Que estimar en sap tothom. Que no. Que som massa complicats. Que si.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer