Que poc valoro la meva vida

Un relat de: VICKY
Quan tenia uns vuit anys, vaig somia que podia volar, era meravellós, els meus braços enlaire feien que m’aixeques i pogués volar, volava per tot el barri, i recordo una felicitat immensa. Aquell matí em vaig aixecar del llit, i vaig alçar els meus braços esperant aixecar el vol, i la meva germana, se’m va quedar mirant i em va dir si m’havia tornat boja. I jo encara podia recordar la dolçor d’aquell somni i ara després de tants anys el puc saborejar a la meva memòria.

Em sento reflexada a la imatge de la meva mare, ara m’adono de moltes coses que feia ella i que ara faig jo, sóc conscient de que sense voler-ho sóc ella, i ho vull així??

La meva mare feia anys que vivia en la foscor, no era feliç, la infantesa havia sigut dolenta per ella, la seva mare era molt malpensada i molt gelosa.

La meva mare en va explicar que quan era ella petita, la seva mare la va amenaçar amb un ganivet i li va dir que no s’apropés al seu marit, que era el seu pare, m’ha mare tenia devoció pel seu pare, l’estimava, era un home que sabia escoltar i era molt intel•ligent, i a m’ha mare això la tenia enlluernada, de les històries que li podia explicar, doncs la meva avia gelosa i malpensada va creure que la meva mare i el meu avi s’estimaven com a parella i no com pare i filla.

Això va marcar a la meva mare de per vida. Crec que això li va fer alçar el vol de casa de ben jove, i casar-se sense amor amb el meu pare.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de VICKY

VICKY

10 Relats

8 Comentaris

8696 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Tinc 39 anys, no se escriure, penso en català i per això m'és molt més fàcil explicar-me amb aquest idiome, i així ho intento.

Vaig perdre al meu germà petit amb un accident de moto (set '07), al cap de nou mesos la meva mare (juny '08) va marxar amb ell.

Això ha fet que la meva vida donés un gir molt gran i em fes sentir molt de dolor dins meu.

Sóc separada, tinc dos fills preciosos, són els que m'han donat la força per continuar, també tinc una nova parella que m'ajuda a trobar la il.lusió a envers a aquesta vida.