ÀNIMA SENSE VIDA

Un relat de: VICKY

L'esperança de trobar algú l'havia perdut per complert, anava de flor en flor sense rebre ni una mica d'amor, només era sexe a canvi de sexe.

Ja feia temps que visitava una pàgina d'internet on si aquella nit li venia de gust quedar amb un home, contestava l'anunci i concertàvem l'hora de la trobada.

Sempre era tot molt misteriós, ella volia sentir-se estimada i encara que ho veia i que era conscient de no sentir res més que un plaer sexual, que de les moltes vegades no havia arribat a l'orgasme, ja que els homes que fins ara havia trobat eran molt inexperts o purament egoistes.

No tenia cap mena de por, no va pensar mai la possibilitat de caure en mans d'un violador, ni tampoc d'un mal tractador, la veritat que fins llavors la sort l'acompanyava.

A la seva edat de 44 anys la seva solitud era com esta morta, i necessitava que la fessin reviure, sabia que no hi hauria cap home que l'estimes, i tampoc creu que pogués estar sempre amb un mateix home.

Per això no podia lligar-se per mesos i menys per anys, havien de ser trobades esporàdiques, que poques vegades havia repetit amb un mateix amant.

Aquell mati de divendres volia preparar una trobada amb algú, per omplir aquella nit propera que odiava estar sola, i ja s'havia anat a comprar a una botiga de roba interior, un conjunt nou, que només veure'l se'n va enamorar, el seu cos prim i esvelt vestit amb poca roba l'afavoria sexualment.

Es trobava irresistible mirant-se al mirall...

Comentaris

  • Avui en dia[Ofensiu]
    Bonhomia | 31-01-2010

    El sexe avui en dia pot tornar-se una raó de vida. I una vida només amb sexe, sense amor, és com la foscor sense finestres a la llum.


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de VICKY

VICKY

10 Relats

8 Comentaris

8663 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Tinc 39 anys, no se escriure, penso en català i per això m'és molt més fàcil explicar-me amb aquest idiome, i així ho intento.

Vaig perdre al meu germà petit amb un accident de moto (set '07), al cap de nou mesos la meva mare (juny '08) va marxar amb ell.

Això ha fet que la meva vida donés un gir molt gran i em fes sentir molt de dolor dins meu.

Sóc separada, tinc dos fills preciosos, són els que m'han donat la força per continuar, també tinc una nova parella que m'ajuda a trobar la il.lusió a envers a aquesta vida.