Que haig de fer?

Un relat de: #4

Ara mateix em trobo que estic en un passadís, on hi ha quatre portes a la dreta, tres a l'esquerra i una de molt lluny que conte una llum molt resplendent al fons del passadís.
Per poder arribar a la llum haig d'obrir totes les portes i superar la prova que hi ha dins. L'únic inconvenient es que la porta del fons es va tancant i quan es tanqui no la podré obrir.
Llavors decideixo anar per feina. I em disposo a obrir la primera porta de la dreta. L'obro i... l'habitació que hi ha dins es tota fosca, no hi ha cap llum i no veig res, per tant decideixo passar la següent. L'obro... i em trobo el mateix que hi havia a la primera. Passo a l'altra i el mateix i així fins arribar a la ultima porta abans d'arribar a la del fons. L'obro i comencen a aparèixer imatges, i mes imatges, però no son imatges qualsevol sinó que l'únic que fan es portar-me maldecaps. Tanco la porta en seguida i em dirigeixo a la ultima.
Entro i em trobo un cartell que diu: EL PASSADIS REPRESENTA LA TEVA VIDA, LES PRIMERES SIS PORTES REPRESENTEN COSES QUE JA SON AIGUA PASSADA, LA SETENA PORTA ET DESCRIU L'ACTUALITAT, I AQUETSA ULTIMA QUE ESTA A PUNT DE TANCAR-SE REPRESENTA LA TEVA PACIENCIA!!!

Comentaris

  • Molt bo![Ofensiu]
    Sol_ixent | 19-09-2006 | Valoració: 9

    De primeres em pensava que era com la descripció d'un petit somni, però al final... s'ha convertit en una "moraleja-acudit"!

    Celebro haver-te llegit per primer cop... continuaré fent-ho!

    Petonets!

    Sol_ixent

l´Autor

Foto de perfil de #4

#4

8 Relats

3 Comentaris

7850 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00