Què escoltes? No ho sé

Un relat de: RaVioli

-Música mestre!
Sona una cançó de The Egg.
-Una altra si us plau!
Ara la cançó que sona és de Dj Daz.

-Prou! He dit música (això de música no en té gaire) i mestre! (que jo entenc com a bona o que pretén sonar bé). I em direu: "és que tu escoltes música clàssica!" A veure, primer: la música que escolto no és clàssica perquè és del segle XX i vulgueu o no, vosaltres heu nascut al segle XX. Rod Steward té cara de Mozart? Bob Marley (E.P.D) vestia amb roba de l'estil dels segles XVII i XVIII? A la revolució francesa, quan sortien a fer soroll i a cantar contra el rei, anaven amb guitarres elèctriques? No. Res d'això. Per tant, si no us agrada la música que escolto, no dieu que és clàssica. I abans de criticar s'ha d'escoltar. No voleu? Doncs us ho perdeu.

Aprofito aquest article per fer propaganda d'un jove grup de Vilassar de Mar. Es diu Fade Out i té molt de futur. Ah! I és del segle XXI.

Comentaris

  • En aquest[Ofensiu]
    Roget | 26-03-2007 | Valoració: 9

    En aquest tema hi ha molta confusió. La majoria dels joves (bé, de la gent en general) es pensa que la música de banda ha de ser únicament avorrida, lenta... però un cop explores un poc te n'adones que hi ha compositors genials amb música realment bona i, no necesàriament avorrida.

  • Així es parla![Ofensiu]
    Suzanne | 26-03-2007 | Valoració: 9

    Molt bé noi començant amb contundència. M'ha agradat com has posat la teva opinió. A més a més estic amb tu en aquest tema.

    No sóc molt antiga aquí però igaulment et dono la benvinguda!

l´Autor

RaVioli

1 Relats

2 Comentaris

557 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor