Quan s'acaba l'any...

Un relat de: ORIOL

Quan s'acaba l'any és 31 de desembre. Avui s'acaba un any ple de tu, Amor. Ella ja no hi és. Ni tan sols em truca. Ni tu, Amor, tampoc. Has volgut marxar de la mateixa manera que vas arribar:bruscament, de forma intensa, però sense fer soroll.Ja no tinc ni forces per dir "Vine,vine i no te'n vagis!".
Nit del 31 de desembre.Nit de rituals. Espelmes que cremen lentament fent llum en una nit massa negra per a mi. Sé que no hi ets ni tornaràs.Ni tan sols m'has felicitat l'any, encara que fos per cortesia. Si ara mateix sentis la teva veu, no sé si riuria com abans, però tampoc sé si ploraria.Sé que has volgut emprendre un camí diferent del meu. Quin sentit tindrien les meves llàgrimes en una nit com aquesta?O és que el ritual que aquesta nit em tenia preparat era precisament això: una nit de llàgrimes?
Quan l'any s'acaba, s'acaben també les llàgrimes. Ja t'he plorat prou. Ja t'he estimat massa.Però encara t'enyoro.Sincerament i de tot cor, algú que s'ha passat tot l'any estimant-te. Però això, s'ha acabat. Posem fi. Any nou, amors nous. Bon Any, Amor!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49142 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com