Poeta

Un relat de: Lengar

Bohemi arquitecte de sensacions
flueixen pels teus dits sentiments
que impregnen els paper.

Romàntic obrer,
construeixes il·lusions passatgeres,
escrius egoista
però comparteixes tes paraules
amb muts de cor,
amb mancats d'esperança
i amb mancats d'amor.

Floten pel teu cap boges paraules
que amb ploma experta domes
en excitant dansa
que estremeix cors ignorants.

Poeta quotidià,
que petits detalls despunten
pels teus observadors relats,
pintes pensaments
que cada dia vaguen
pels nostres silenciosos caps.

Sinuoses paraules t'acompanyen
a l'escriptura en soledat,
llapis mort , inspiració finita
un llum silenciós i un boig abecedari
artesans d'espasa escrita
que contra blanc principi lluiten.

Cridaner esclau de rimes,
mag de significats ocults,
truca paraules literals
en agulles morals
o en afrodisíacs sons.

Pintes pensaments
sobre llenços de sentiments
esgarrapes converses als déus
per tancar-les en clau al paper.

Bohemi arquitecte de sensacions.
Pintor de pensaments.
Cridaner esclau de rimes.
A tu, poeta!

Comentaris

  • molt maco![Ofensiu]
    tramuntana | 04-01-2005 | Valoració: 10

    Que maco!! tens tota la raó, un poeta és tot això, i en el teu cas molt més!! Un petó i que tinguis un bon any!!!!

  • I A TU, TAMBÉ, POETA!!![Ofensiu]
    Capdelin | 31-12-2004 | Valoració: 10

    tens una imaginació que explota,
    un vocabulari ric que no cap al diccionari,
    ets com un guerrer que amb sa espasa talla camins de paraules,
    ets com una concentració atapeïda de poemes que tens comprimits en la teva ànima...
    penso com tu: els POETES són arquitectes, pintors, creadors, pensadors, folisofots...
    gràcies per aquest homenatge que fas a la POESIA ( tan criticada, desvaloritzada i marginada... com si fos la fillastra de la literatura, la germanastra de sa majestat LA PROSA )
    els que estimem la poesia... cantem, de genolls, el teu HIMNE.
    no et coneixia... et seguiré llegint, POETA!!!
    una abraçada i un bon any... ple de poesia.

l´Autor

Lengar

64 Relats

98 Comentaris

78494 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
Vaig nèixer a barcelona al 85, porto escrivint des de fa uns 3 amys, va ser una época difícil de la meva vida, i la poesia va ser una bona sortida per als meus sentiments.
Actualment continuo escrivint per a fugir dels problemes, i ho recomano a tothom.
La meva poesia es lliure, potser no està massa ben estructurada, però està carregada de sentiments i espero que us pugui arribar allò que he intentat plasmar paraula rera paraula.

Agraeixo a tots els que m'escriviu comentaris, m'encanta saber que penseu del que escric, les vostres paraules són com regals de nadal per a l'infant poeta que porto dins, realment, gràcies a tots.

Lengar