poeta a pèl

Un relat de: Capdelin

Sóc poeta a pèl,
( hi ha un bullir de ventre
en els meus versos ),
fet d'argila sense cel,
passat per la pedra de crítics
altius.

Sóc poeta de la set d'uns ulls,
semblant a udol de llop
d'amant,
assimilant la broma
d'estimar-te.

Sóc poeta a pèl, llepant
un caramel,
restes d'un pobre silenci
amb sucre,
fiblada de desig i absència,

buscant-te

en l'esplendor de les
minúscules.

Comentaris

  • AtzaVaRa | 08-02-2006

    Flipo...d'on et surten les paraules, les idees, la inspiració?? Ets molt gran.
    AtzaVaRa

  • ets un gran[Ofensiu]
    jaumesb | 03-02-2006 | Valoració: 10

    poeta

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1301659 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )