Poema Nº2

Un relat de: Kurdank

Entre espetecs cau la nit fosca
i el dolor somnia en la mirada
just per trencar a la pobre vida
la mort freda arriba ben tosca.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Kurdank

5 Relats

1 Comentaris

2819 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor