Poema Nº1

Un relat de: Kurdank

Resta aquí la vida callada
sense aquest amor poder demostrar
encara no funciona el meu cor
en la ombra lent estic csient
em trobo tant perdut en el nores.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Kurdank

5 Relats

1 Comentaris

2820 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor