Poema ensucrat.

Un relat de: free sound
P essic de sucre, seguir assaborint,
O brint el cor, per viure sentint.
E squemes, morfemes i emblemes.
M àgiques notes vaig recordant,
A gafa-les fort si les vas oblidant.

E nfora, endins,... és com el vol del correcamins.
N ata i gelat, i surt defora com simple relat.
S uc de taronja, o suau esponja,
U ngüent refreda, crema que queda,
C artes que parlen per la vereda.
R oda que roda, no cal seguir moda,
A ra potser ja és temps de poda.
T emps i alegria, i millor dia, de tot plegat sempre milloria.


Desembre 2011

Comentaris

  • Sal i sucre[Ofensiu]
    nadàlia | 26-12-2011

    M'ha agradat llegir aquest poema ensucrat. Si fos salat, l'hauria deixat. Avui en dia, on no és tot compensat, hi posaria sucre, massa és tot salat, o tot és massa salat.
    Ens llegim Bones festes.

  • :-)) [Ofensiu]
    joandemataro | 06-12-2011 | Valoració: 10

    m'encanta el dolç , aquest nadal em posaré les botes...mmmm! només de pensar-ho...

    j.