poema del basquet

Un relat de: ricardo_carter_14

per sota les cames
per sobre dels àrbitres
saltant per fer mates
i anotant i fent cistelles
aquest sóc jo jugant al ribes
i com el quinze em recordes
una canasta et dedico i es
com si tu mateix la haguessis fet.

Comentaris

l´Autor

ricardo_carter_14

3 Relats

2 Comentaris

8114 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00