Colònies

Un relat de: ricardo_carter_14

Tot va començar el dia 11 de gener eren les 6 del matí hi vam quedar a Can Puig per montarnos als autobusos.

tres hores mes tard vam arrivar a llivia un poble on només ens vam parar per alquilar els esquis.
Després vam anar en autobus fins a porté puymorens les pistes on nosaltres aniriem els tres dies que estariem de colonies. A mi hem van posar en el grup de esquiadors que tenien una mica d'experencia. Tot aixo va estar molt be pero quan va arrivar la nit va estar millor ens vam quedar fins les les tres i mitja sortint de les habitacions i donant tombs per les altres.

El proxim dia al matí ens va vindre un home molt lleig i gras dient que ens teniem que despertar, si m'en enrecordo bé aquella especie de orangutan gordo i calvo va deixar la porta overta per que entres l'aire de fora que per cert la temperatura era de uns cinc graus sota zero. Aquell dia a les pistes va ser molt mes entretingut vam saltar uns salts i coses com ara intentar aguantar amb un sol esqui. Per la tarda vam anar a unes termes un feïa una pudor a ou podrit que no es podia aguantar, per el que hem van dir si t' estas mes de mitja hora seguida en unes termes naturals et pot fer disminuir el tamany del teu organ sexual. Quan ho vaig sentir els hi vaig fer cas.
Aquella nit vaqm anar a una discoteca a Puigcerda que es deia "no ho se" va estar molt be pero eren uns lladres et demanaven un munt de diners per una simple fanta. LA meitat de les cançons eren d'aquelles de "exito de verano en los quarenta principales". Quan vam tornar al hotel la majoria vam anar a dormir d'hora ja que estavem cansats de la nit passada.

Pero al matí seguent per si o fos poc el Manel aquell monstre del que us havia parlat avans ens va despertar a les set per fer les motxilles i portarles al autobus avanç de anar a ezmorzar. Aquell dia quan vam estar esquiant va ser el millor vam estar baixant per pistes vermelles de gran inclinació, també fent fore pistes amb salts.

A la tornada vam estar dues hores marginant a un nen que es diu lluis cada vegada que es girava tres o quatre nois li feien una "colleja" ell al final va acavar tornant-s'hi.

En resum les colonies van estar molt bé, uns recomano que dediqueu unes colonies a anar a esquiar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ricardo_carter_14

3 Relats

2 Comentaris

8152 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00