Poema a una aparició

Un relat de: Lauren Bacallà

D'un cop s'apareix una imatge
del tot inaprehensible; incognoscible;

i de sobte s'és copsada
en tres mots ara
tan nítids i evidents:

estic ben acabat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Lauren Bacallà

3 Relats

1 Comentaris

1451 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00