Petites il·lusions,.

Un relat de: La petita boira.

Ja fa temps que estic pensant en això i és que cada dia que passo al teu costat són mil i un records més que porto dins i que, al recordar-los em treuen un dels meus millors somriures. Diuen que ser feliç és fàcil, però que la felicitat costa de trobar. Malgrat això, jo sóc feliç i el motiu és que cert dia se'ns van creuar les vides i ara puc tenir-te al meu costat. Sé que dins de tot el que és bo sempre hi ha una part negativa, per petita que sigui, però també sé molt bé que aquesta petita part és tan insignificant en comparació al que em arribes a fer sentir, que no té cap rellevància. A part, com podria valorar el que és bo si no hi hagués quelcom dolent amb que poder-ho comparar? Doncs, això.
M'aturo a pensar en tu i tot sembla ser perfecte. No sé com t'ho fas per fer-me sentir això, amb tan sols una mirada que em dediquis, aconsegueixes fer-me sentir especial. I és després d'una discussió amb tu, quan pitjor ho passo. Perquè ets el que més vull per sobre de tot, i si estic malament amb tu, se'm fa impossible d'estar bé. Poden pensar que estic boja, que t'estimo massa, sí, de vegades fins i tot jo ho penso. Pot ser que no t'ho demostri prou, ja que no vull fer-me pesada. Encara que també sense voler-ho, el meu temor més gran és el de poder-te perdre.
Si sabéssis tot el que faria per tu... crec que ni jo sé del que arribaria a ser capaç. Però és que ets tan increïble, tan diferent a tot el que coneixia fins el dia que et vas creuar en la meva vida. Converteixes cada petit detall en únic, cada carícia en el meu desig més gran, i cada petó teu augmenta l'anhel que sento per tu.
Saps que és el primer que penso al despertar? Que m'encantaria tenir-te al meu costat. M'encanta anar-me'n a dormir sentint la teva olor amb mi, però molt més m'encanta adormir-me abraçada a tu i despertar la mateixa manera.
M'has ensenyat a estimar com mai, a sentir coses que creia inexistents o que només apareixien a les pel·lícules aquelles en que tot acaba bé. Només tu has aconseguit fer-me arribar a sentir aquesta felicitat tan única, tan pura, a la qual em porta el fet d'estar amb tu. No tinc por de dir-te que et necessito, doncs ho accepto, fas que no pugui estar sense tu. Quan estic amb tu no tinc pors, s'allunyen de la meva ment totes les preocupacions i l'únic que m'importa és fer-te feliç. La meva única aspiració és poder-te fer sentir el mateix que tu fas en mi, tocar el cel? Sí.
Per temps que passi, per molt acostumada a tu que ja estigui, mai s'esvairà aquest pessigolleig com de mil papallones que segueix recorrent per tot el meu cos en el precís instant en que et veig. Si tu m'ho permets, seré més teva que mai, i si em deixes també et faré meu com mai.

T'ho repetiré un cop més: vull mirar cap a l'horitzó, vull mirar endevant, això sempre i quant tu segueixis aquí, al meu costat. Agafa'm fort de la mà perquè aquest llarg trajecte en el que tots dos ens hem embarcat no ha fet més que començar.

Ets la millor part de mi.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de La petita boira.

La petita boira.

4 Relats

5 Comentaris

2751 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00