Perquè volen que regalem...

Un relat de: mar_i_ska

Em vaig quedar mirant als meus pares, pareixia que tenien més il·lusió ells que jo, però els hi vaig preguntar directament si els reis existien, no sabien que dir, fins que la meva mare va prendre la paraula, elles tenen més mà per a tot això, i em va dir que algun dia ho havia de saber.

Ara de gran, em sento pitjor que en aquell moment, perquè veig les coses d'una altra manera, perquè ja no en queda res d'aquella il·lusió ¿Serà perquè ja res em pareix bé? ¿Perquè ja no crec en res ni en ningú? ¿o potser perquè començo a viure en el món real?

Potser és perquè somio massa en un altre món i encara se'm fa més difícil viure en aquest, perquè tinc moltes il·lusions i crec que cap d'elles és complirà, perquè sóc massa conscient de la realitat, i perquè no m'agrada la forma de fer dels demés, perquè ho vull canviar tot i no puc canviar res, perquè els reis eren un negre, un blanc i un ros, però vivim en un món racista, perquè li van portar regals al nen Jesús per ser el fill de Déu i una verge, i no els hi van portar als altres nens per ser nens, perquè ara s'ha afegit el pare noel, i no un, si no el d'amena, i el de la Coca-cola, perquè volen que regalem, però en realitat importa que comprem, perquè mentre uns estan en guerra, els altres estan entre els seus diners, perquè uns raonem, i altres estan cecs, perquè d'altres veuen massa, i s'aprofiten de la ceguesa dels altres.

Perquè volen que regalem, però en realitat importa que comprem.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de mar_i_ska

mar_i_ska

9 Relats

14 Comentaris

9938 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascuda el 4 d'agost del 1991.




aer_antifeixista@hotmail.com




Salut!