Per tu...

Un relat de: aLbeta_

Per tu...perquè mai em miraràs de la mateixa manera que ho faig jo, perquè mai arribaràs a sentir el que sento jo, perquè sé que no val la pena lluitar per tu, esperar-te, sé que mai arribarà el moment que tant desitjo.
Només de recordar les vegades que ens hem mirat, les vegades que t'he vingut a veure jugar a futbol, les poques vegades que ens hem saludat i hem parlat, em sento tan feliç.
Però també quan hi penso, m'adono que sóc tan innocent pensant que a tu t'importa tot el que he fet.
Ja no sé que sento, ni que vull, potser no val la pena, continuar lluitant per tu, potser hauria de tirar endavant i oblidar aquells pocs moments en que vaig ser feliç "amb tu".
Però no puc, o més ben dit, no ho vull, amb aquells records tinc la sensació que algun dia, per tu, poc o molt vaig formar part de la teva vida, i això sempre és bo,no?
Tothom em diu, que t'oblidi, que faci la meva i que tu faràs la teva, em diuen que no em necessites per ser feliç, i que en el fons jo tampoc a tu, em volen fer adonar que MAI serem més que amics, i que si ho fóssim, segurament en sortiria perjudicada, però i que? Dels errors se'n aprèn, i a mi m'agradaria equivocar-me, juntament amb tu.
Seria tant bonic...

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • rasablanca10 | 15-10-2008 | Valoració: 9

    m'encanta..
    em produeix una enorme sensació d'identificació..
    em sento tal com descrius en aquest relat..
    la bogeria de l'amor.. com les persones que t'estimen i t'aprecien et volen fer entendre que és millor deixar enrere aquell qui no et sap estimar, i com aquestes paraules sonen buides.. perquè tanmateix no li podem dir al cor el que ha de sentir.. i tampoc volem deixar d'amar.. és com una adicció
    i com evocant records et pots sentir més aprop d'ell..
    en fi..
    un relat prfecte.

    enhorabona
    i endavant!

  • Continua escrivint, no ho deixis,[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 14-10-2008 | Valoració: 10

    és la manera de poder expressar el que hom sent i treure-ho fora per a que no faci mal al cor. A més a més, escrius molt bé.

l´Autor

Foto de perfil de aLbeta_

aLbeta_

2 Relats

6 Comentaris

1675 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Últims relats de l'autor