Pasta de Ciutadà

Un relat de: SiKNUS

INGREDIENTS:

- 5 milions de ciutadans (o els que ens facin falta per a la majoria absoluta).
- 2 o 3 canals de televisió.
- 2 emissores de ràdio.
- 1 diari.
- 1 telèfon.
- 1 oposició.
- 5 (mínim) consells executius de grans empreses (p. ex: El corte ingés, Androtex, Telefónica...).
- 20 Kg d'euros (els podem exprimir dels consells executius).
- Por.
- Terrorisme.
- Compromisos.
- Idees.
- Alguns artistes i/o esportistes.

PREPARACIÓ:

Agafem els ciutadans i els triturem amb els canals de televisió, les emissores de ràdio i el diari dels que disposem. Si veiem que alguns es ressisteixen els podem trucar per telèfon.

Quan s'acostin les eleccions donem la culpa de tot a la oposició i, a banda, agafem els consells executius i els exprimim tots els diners que poguem a canvi del que sigui. Els diners els mesclem amb els nostres 20kg d'euros i comprem algun mitjà de comunicació més. Fem més pressió. Remenem fort i anem abocant por a raig, com si féssim all i oli. En aquest punt podem abocar-hi tota la por del terrorisme que tinguem disponible, com més millor, que sempre ajuda.

Si veiem que la pasta abans de les eleccions no acaba de lligar, necessitarem compromisos i idees. Haurem d'aparèixer més en entrevistes, cara a cares, pins, etc... Ens haurem de mullar. Tot i això no cal ser realista amb els compromisos. Durant quatre anys ja podrem pensar excuses si la pasta no se'n oblida. Pel que fa a les idees hem de procurar que siguin força genèriques i no gaire transcendents, ja que com més pasta podem englobar amb una sola, millor. Hem d'anar en compte ja que dónen massa gust i poden fer que la pasta es redueixi.

Per amanir-ho podem fer aparèixer artistes i/o esportistes proclius a nosaltres als nostres mitjans (ja siguin o bé afins o bé comprats). Hem de procurar que parlin de nosaltres de forma ni massa explícita ni massa implícita.

En cas de tenir les enquestes favorables hem de servir el plat ben fred, si no ens són favorables hem de servir-lo ben calent ja que el desordre ens beneficia.

Que tingueu una bona jornada de reflexió i un bon profit!

Comentaris

  • estel | 15-10-2005

    Molt original i divertit, el que fot és que no et passes de la línia, és la puta veritat.

  • Em retracto, pero en part[Ofensiu]

    Veix que he ofes a molta gent, i sincerament no era la meva intenció, tenia clar que nava a molestar i incomodar...pero la meva intenció no era aquests sincerament. A arrel de aquest relat i del del Domenech veix que me fet famos.

    Primera qüesto de que em retrecto (rectificar es de sabis, o aixó diuen) tenia que haver deixat clar que no em refreixo a tota la juventut independetista, pero com bé diu en Cesk nava dirigit al independetistes de xapa i samarreta.
    Segona cosa de la que m'arrepenteixó, haver insultat al Domenech, no estic dien que el que diges no ho penses, pero crec que no son maneres i aixó en ves d'un lloc on insultarse i cascarse, tindria que ser un empori de llibertat i literatura.

    Ara be, penso fer un relat en el que exposo la meva idea del independetisme punt per punt i desmentint molts aspectes dels skins, em portara dies i dies fero bé, aixó si quedara en les vostres mans llegirvus-ho...



    que més...weno remarcar que el escrit aquest volia denuncia la actitud neo-feixista de un sector independentista.. no volia generalitzar, no comparteixó les idees politiques, pero les respecto. També dir que tinc moltissims amics independentistas, i surtu de festa amb ells i e tocat amb el meu grup a correlleguas i e nat als concerts de la diada de catalunya de arc de triomf i e estat a infinitat de concert patrocinats per ateueus llibertaris independentistas... pero sincerament i han segons quines actituds que com dic al escrit del que estic molt orgullos pero m'arrepenteixo de que hagui sigut mal interpretat( mea culpa, mea maxima culpa).

    Apa si voleu parlar amb mi id ebatre sobre politica, estare encantat, nomes teniu que agregarme.

  • Mol bo[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 03-08-2005

    Un relat excel·lent. Has fet una crítica molt encertada. Els ingredients, sense deixar-te ni un, i la manera de manipular-los... és tan real.

    Llegint aquestes coses t'adones de cóm els polítics i aquelles persones amb poder poden ser capaç d'enganyar d'aquesta manera al ciutadà.

    La meva enhorabona perl teu sentit de l'humor i l'ensenyança que es desprén d'aquest text!!

    Salz.

  • El gust de les idees[Ofensiu]
    Biel Martí | 18-05-2005 | Valoració: 8

    El gust de les idees sol ser dolç al començament, i si no es menja aviat, va esdevenint amargant. Una bona crítica, a l'estil culinari, del procés electoral i les manipulacions. Ben escrit.

    Resalto: "Pel que fa a les idees hem de procurar que siguin força genèriques i no gaire transcendents, ja que com més pasta podem englobar amb una sola, millor. Hem d'anar en compte ja que dónen massa gust i poden fer que la pasta es redueixi."