Paraules, sentiments, emocions

Un relat de: FlordePell
Veure't i no poder-te mirar. Tenir-te a prop i no poder-te tocar. Tenir-te al cap i no poder-t'ho expressar. Voler i no poder. Potser sí, potser ja s'ha acabat. Te'n recordes de tot el que hem arribat a ser junts? Cada somriure, cada rialla, les caricies, els petons, les abraçades, els mimitos, tu i jo. Ja està. Ara només són records i cada cop que et veig sento una forta punxada al pit. La tristesa m'envaeix. Em quedaria mirant-te. Em fa mal i no ho negaré, però seguiria buscant-te, per simplement sentir-te a prop, sentir que estàs bé, tot i no poder-me apropar. Saber on ets, què fas, saber que tu també em trobes a faltar. Som tossuts, oi, els humans?

Semblo forta, ho sóc, però estic a punt d'explotar. La carcassa aguantarà ferma, sí, però per dins tot està fet miques. Ja està, s'ha acabat. Mai m'hagués pensat que la línia entre fortalesa i debilitat fos tan fina. Un pas, una acció. Sóc forta. Aguanta. Tot es resoldrà. Estaràs bé. T'estimo.

Comentaris

  • He quedat impressionat, de debò.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 08-08-2016 | Valoració: 10

    Hola Flor de Pell.

    El teu article està molt ben fet i sap reflectir bé les emocions humanes de l'amor que teníem i que ara ja no tenim però que enyorem. Pobra noia la que s'ha quedat sense el seu amor. Espero que no li dolgui per molt de temps.

    M'ha agradat molt les teves paraules amb sentiments a flor de pell.

    Potser hauria preferit un relat una mica més llarg, potser, però no es pot tenir tot.

    Ens veiem!!

l´Autor

Foto de perfil de FlordePell

FlordePell

4 Relats

4 Comentaris

2491 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50