On és el meu Príncep Blau?

Un relat de: Belén Porta Bonillo

Quant de mal ens han fet els contes de fades!
Avui m'he quedat encantada mirant al Youtube el videoclip de "My heart will go on" (Titanic), ohhhhhhhhhhhhhhh, què maco! Quina parelleta, quina enveja!

A qui no li agradaria convertir-se en la Rose o en el Jack i viure una apassionada història d'amor? Però... existeixen les grans històries d'amor? Existeixen els Prínceps Blaus? Jo almenys no conec cap gran històra d'amor com aquesta, ni cap Príncep Blau més que el que surt dibuixat al paquet de galetes PRÍNCIPE DE LU (mira que estan bones, però és clar, duren un segon a la boca i tota la vida al cul o congregades en un horrible "michelín").
Ais..., però també pobra Rose si en Jack li hagués sobreviscut, amb lo "pivón" que estava i en el "zampabollos" que s'ha quedat!

Però un cul gros, un "michelín" de més...és motiu per a que els Prínceps Blaus o les Princeses (Roses, com li voleu dir? hahah) deixin d'existir?
Encara que si està de bon veure encara millor..., cal recordar que la bellesa real es troba a l'interior de les persones, que som inevitablement imperfectes, i que per aquest motiu difícilment pot existir una història d'amor 10, en el que els amants són espectaculars i la seva relació inmillorable.

Havent escrit això, me n'adono que cal conformar-se amb menys per ser feliç, i sobretot...que no cal idealitzar el nostre Príncep Blau, que tant se val si és blau, vermell, lila o groc.

Comentaris

  • ...escriu més ara que tens temps![Ofensiu]
    Jaime | 01-04-2009 | Valoració: 10

    Enhorabona, m'han agradat molt tots tres. Són molt entretinguts. Molt bona la cervesa i també la foto...

    Salutacions, Jaime

  • Clar de lluna | 02-05-2008

    ...ja ja ja!!! M'has fet somriure amb les teves reflexions! Però t'he de dir que no desesperis que tard o d'hora arriba, no busquis, ell et troba i mentrestant vés menjant galetes LU, que la mida del cul no importa per ser feliç i enamorar i enamorar-se i....!

    Una abraçada!

  • ieee.[Ofensiu]
    AnNna | 01-05-2008

    Putos prínceps. Joder, però, qui vol casar-se amb un príncep? Qui vol la vida de la Leti? Sortir al Polònia i que es burlin de tu? aaai, va, prou caxondeo.

    No, en sèrio. És un estrès. Semrpe buscant l'ideal quan, joder, sabem de sobres que no existeix i que anem de decepció en decepció. Trist, però cert.

    I una cosa que volia dir-te. Tot el relat guai, però l'últim paràgraf m'hi sobra una mica. Queda com fluix, hi falta força, garbo :) (sempre des de l'opinió personal d'una noieta que no en té ni vint, eh?)


    Un petó.
    Per cert. Busquem jovenalla pel fòrum i per trobades i cosetes, que si no sempre som els mateixos. Ens xerrem, sí? :P


  • aix..aquesta joventut[Ofensiu]
    guillemnicolau | 24-04-2008 | Valoració: 9

    l'amor és una simple mostra de l'instint humà, un instint que ens diu que per sobre de tot la supervivència de l'espècie és el més important. I perquè una espècie sobrevisqui el necessari és que hi pertanyin molts individus, i perquè hi hagi molts individus l'única possibilitat és..fer-ho com conills xD sort dels preservatius.. jajajajajaja l'amor la majoria de vegades és una excusa per poder ocultar l'instint, no ho oblidis;)

  • escenciadetaronja_ | 17-03-2008 | Valoració: 8

    M'he llegit els teus 3 relats i m'han agradat molt tots tres! Sobretot, però, "El diari de la Carme".
    Sobre aquest... Jo crec que el príncep blau es refereix a una relació perfecte, d'un noi i una noia perfectes. Però també crec que tothom té la seva manera de ser perfecte. No cal que no hi hagi cap entrebanc a la relació, sinó que es sàpiguen superar; no cal que el noi i la noia siguin perfectes, i ni tan sols cal que siguin de sexes diferents mentres s'estimin.
    Em fa gràcia la cràcia amb que escrius!

  • jajaja[Ofensiu]
    marialluisa | 17-03-2008

    M'he llegit els teus relats i m'han agradat molt!

    Jo també somiava amb això dels prínceps blaus, ara n'he trobat un de marró, però a mi ja me va bé! I tot i que els Sopa diguin que mai els trobarem, els prínceps blaus, em nego a creure'ls!


    (Semblo una immadura... ai... l'amor!)

    Bon tema! Te seguiré llegint!

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de Belén Porta Bonillo

Belén Porta Bonillo

3 Relats

23 Comentaris

6005 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58