Obsessió infernal

Un relat de: Goonie

No recordo exactament del perquè que em va dur a decidir-me a visitar un neuròleg. Suposo que no em podia treure del cap aquella maleïda obsessió. M'acompanyava arreu on anava. Només les classes de ioga i de control personal ajudaven a esvair, encara que només fos per uns instants, el dubte de saber si els meus pares i la meva germana estaven bé, que no havien patit cap accident de trànsit ni que tenien cap malaltia mortal.

Els accidents de trànsit eren les escenes més esfereïdores. Vivia de manera real però a càmera lenta el xoc frontal dels seus cotxes contra un altre automòbil, i com els seus cossos, impulsats per la força del xoc, s'inclinaven cap endavant fins a que el cop contra el volant els matava a l'acte. De vegades, fins i tot, veia les seves cares de terror al adonar-se del destí que els esperava. La majoria de cops eren seqüències on només sortia la meva mare o el meu pare, d'altres només la meva germana, i d'altres tots junts.

De nit, revivia les visions intruses que tenia durant el dia. Era normal despertar-me a qualsevol hora de la matinada cridant, amb taquicàrdies, i amb la por de tornar-les a veure. Quan això passava, m'havia d'aixecar i distreure'm amb qualsevol cosa ja que si no ho feia les revivia al tornar-me a dormir. El que m'anava més bé era beure un got d'aigua i, tot seguit, passejar-me una estona comptant fins a cent o dos-cents fins que em tranquil·litzava.

Havia arribat a trucar a casa fins a quatre o cinc vegades al dia amb excuses falses pel sol fet de saber que es trobaven bé.

Després d'un any i mig de tractament sóc una altra persona. No només han desaparegut les visions, sinó que ara, tal i com em va predir el Dr. Soldebona, m'ha canviat la vida.

Comentaris

  • és bo...[Ofensiu]
    Capdelin | 25-10-2005 | Valoració: 10

    que escriguis les teves experiències i patiments i els mètodes que has usat per evitar-les... les obsessions ens dominen i ens alteren i sols és difícil curar-les...
    segueix escrivint... ho fas molt bé!
    una abraçada!

  • Gràcies[Ofensiu]
    Goonie | 25-10-2005

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. No havia escrit mai abans a cap revista ni a cap altre lloc així, i ahir em vaig decidir a fer-ho. I sembla que hauré de tonar-hi ;) Espero esforçar-me més i tenir en compte totes les crítiques que m'exposeu.

  • biogràfica?[Ofensiu]
    foster | 25-10-2005

    doncs bé, com a tal està bé. M'alegro per tu que aquestes visions horribles hagin desaparegut.
    El relat està força ben escrit, se m'ha fet entenedor i descriptiu. Però jo no en sóc massa d'aquestes "confessions", encara que les respecto i valoro. Pèrò potser preferiria una trama on hi fos implícita la mateixa situació més que no pas narrar una obvietat (que imagino per tu ha estat realment una obsessió infernal)
    Crítica amb bona fe, eh, que a vegades aquests temes són delicats per a un, però els que som fora no hi estem implicats directament, recorda.

    foster

  • Ospa, un bon relat.[Ofensiu]
    asurath | 24-10-2005 | Valoració: 7

    És bo aquest relat Goonie. Curt, molt descriptiu a la part primera, ple d´angoixes que sovint tots tenim, i cap al final, un final feliç, suposo oi? Pot ser que continuis no?
    De tota manera, ja et dic, un bon relat.

    Benvingut a Relats en Català (RC pels amics).

    Asurath.

l´Autor

Goonie

1 Relats

4 Comentaris

1047 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor