Nou curs, noves propostes

Un relat de: JOSEFINA

Setembre i Octubre són els mesos que marquen la organització familiar dels horaris i les activitats familiars.

El nen o la nena que passa de curs, el pare que s'apunta a un gimnàs perqué aquest curs s'ha proposat convertir-se en un atleta, que no faci figa quan corri al costat del fill la Marató... fins i tot la mare s'ha apuntat a fer aquella carrera a través de la UOC...

La familia es reoganitza els horaris per arribar a portar les criatures a totes aquelles activitats extra-escolars que d'entrada fan il.lusió i al cap d'un parell de mesos ja maleïm perqué ens deixen l'agenda sense horaris lliures.

Els centres culturals obren les matriculacions a les noves activitats, buscant fer-ne de noves per cridar l'atenció dels seus associats i de la gent que s'inscrigui per primera vegada.

Hem de comprar llibres nous, que ens miren amb curiositat i que potser no acabarem mai.

Tenim ganes de fer una dieta equilibrada, fins que arriba el dia en que fem tard i anem a la cafeteria a menjar una pasta i a prendre un café amb llet.

Quan han passat un parell o tres de mesos, tot ha tornat a la normalitat.

Alguns deixen d'anar al gimnàs, per falta de temps i de ganes, d'altres s'esborren de la classe d'anglès i aparquen el llibre sobre els dels cursos als que shavia apuntat anteriorment, als nens ja no els fan gràcia aquelles activitats extre-escolars a les que es van apuntar, moltes vegades per iniciativa dels pares...

Ai Senyor !!

També hi ha qui ha de retallar les activitats en be de l'economia familiar.

La publicitat segueix venent-nos una inscripció al gimnàs, uns cursos de tot i més, etc. etc. etc. I si fem un llistat d'activitats gratuïtes i són les que fem servir?

Nou curs, noves propostes, noves il.lusions ... temps al temps.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de JOSEFINA

JOSEFINA

149 Relats

230 Comentaris

125792 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nascuda a Barcelona l'any 1953
Separada i mare de dos fills
Treballava com a coordinadora de projectes en una ONG.- jubilada actualment
Activista gracienca (m'agrada aquesta etiqueta).