No ho puc evitar (Temàtica: Gelosia)

Un relat de: Jack Dawson

Vaig aixecar el cap sorpresa. -De que parles? -vaig fer com si el tema no anés amb mi.
-Saps perfectament de que parlo -els seus ulls m'ho confirmaven. Ell ho havia vist.
Vaig mantenir el contacte i lacònicament vaig respondre-li: -No, no en tinc ni idea. Però si me'n vols fer cinc cèntims no estaria de més.
Els seus ulls... tornaven a ser aquells ulls freds de fa dos mesos... quan encara no havíem començat a ¿sortir?. Em va espantar. Un calfred em va recórrer l'esquena.
Va ser com si els meus ulls m'haguessin delatat, i ell sabés exactament quins tipus de reaccions em provocava en aquests moments. Un d'aquells somriures de superioritat que tant detestava es va col·locar a la seva cara.
-Tornaràs a buscar-me -va dir; no era una amenaça, o això semblava. Estava convençut de que no podria estar allunyada d'ell gaire temps-. I m'imploraràs que et torni a agafar entre els meus braços.
Vaig girar la vista; perquè donés la impressió que tractava de controlar-me per no saltar sobre d'ell. En realitat tractava de que els meus sentiments no tornessin a sortir pels meus ulls.
Sabia que tenia raó. No té sentiments, em tractava de convèncer a mi mateixa. Recordo el que la meva amiga em va dir: "No ha de ser tanta escombraria si t'hi has enamorat".
Tant de bo fossin certes aquestes paraules.

No havien passat ni dos dies; i de nou, em trobava envoltada pels seus braços.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Jack Dawson

4 Relats

7 Comentaris

6062 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Hola ^^ Sóc una noia de Barcelona de 24 anys, a qui li encanta escriure i que fa el que pot per fer-se mica en mica, un caminet en aquest món tan meravellós que és la literatura ^^ i hem podeu trobar sota el mateix pseudònim a fanfiction i fictionpress
espero que us agradi el que escric ^^ sentiu-vos lliures d comentar! (s'accepten crítiques, constructives, si us plau)
Jack Dawson
'The place where dreams come true...'