No és dona d'un sol orgasme

Un relat de: La Nina d'Ulls Verds

Ja he arribat i toco el timbre de la porta, ella m'espera dintre. No és ni la meva parella ni cap bona amiga, és la meva ex, la que m'ha deixat ja fa uns sis mesos, però amb la que vam acordar trobar-nos de tant en tant, per reviure el millor de la nostra relació, el sexe.
Vaig trobar la porta de casa oberta, i desprès d'entrar-hi la veig amb una samarreta blanca, em ve a buscar i amb la llum de la finestra, es dibuixa el seu cos que tant m'agrada.
Sé que no puc parlar amb ella de res, ni de sentiments ni desitjos, només fer l'amor i prou.
Em guia fins al llit i em treu la roba, jo em deixo perquè ella mana, i per què no dir-ho, m'agrada.
Està encara amb les calces posades però jo ja no puc més, les meves mans van directes a jugar amb els seus pits i les seves natges dolces. Ara és ella qui ja es deixa i relaxa, ara, ja mano jo .....
Llepo els seus mugrons mentre tot el seu cos balla de desig... baixo fins al seu sexe esquivant el melic que protegeix, (mai m'hi deixa jugar)... ja hi sóc damunt, sento la seva olor, la seva calentor, s'obre de cames desprès de dir-me que li tregui el tanga negre ... poc a poc, vaig descobrint com si fos la primera vegada, el seu sexe humit i sento la seva respiració accelerada...
Fem l'amor i embogim de plaer.
Ella no és dona d'un sol orgasme, la busco per davant i per darrere, pel damunt i per on faci falta, perquè tot el que ara estic sentint, tot acabarà i jo no podré viure sense aquests moments, on m'imagino que algun dia em perdonarà, on m'imagino que tornarà a mi i només llavors farem l'amor amb sentiment i no com ara, com dos animals.


12/06/07

Comentaris

  • La Nina d'Ulls Verds[Ofensiu]
    Nina Abril | 20-06-2007 | Valoració: 10

    Mai et perdonarà, seguiràs sent un objecte de plaer. Et castiga utilitzant el teu propi somni perquè es reveli contra tu.
    És genial!!


    @--'-,---

  • és interessant[Ofensiu]
    ANEROL | 19-06-2007 | Valoració: 9

    aquesta ambigüetat sexual i emocional. M'agrada com t'expresses

  • Títol molt ben triat,[Ofensiu]
    T. Cargol | 13-06-2007

    però això que escrius té versemblança?
    (És clar que la realitat és més sorprenent qie la imaginació!, ja s'ha dit, abans!)

    Per altra banda és com una dona-home pel que fa al sexe, lo ex.

    El que passa, i és l'objecció que hi poso, és que si la cosa ha sortit bé, sempre hi ha un sentiment d'agraïment i de comunió que facilita la relació.

    Vols dir, per exemple, que és com quan els jugadors del Barça fan un gol - cosa similar a l'orgasme, per cert - i encara que estiguin barallats al vestidor, en aquell moment es fan una abraçada de debó però poc duradora?

    Un altre punt que poso, és aquest comportament amb un biaix sexual pronunciat, és equilibrat, és sostenible, (vull dir sostenible tenint en compte que res no és etern i al final tots en morim)?