Nits al Casalet, pel Xavi

Un relat de: irina

Les últimes gotes de whisky recorren el seu coll lentament, avall, avall. Deixa el vas sobre la barra i para atenció al gust de préssec i alcohol que li ha quedat a la boca.
El tercer.
Al cap d'una estona la vista comença a ser una mica borrosa i, a poc a poc, el seu cervell sura enmig de l'alcohol en un lleu mareig, però se sent bé.
Flota, es deixa endur pels instants.
Calla, no diu res, però tampoc pensa. No li fa falta. Li sobraria pensar. Sols disfruta d'aquesta sensació on se sent més fràgil, amb més lleugeresa. Els seus moviments són més lents i no deixen pas a l'estrès de voler fer mil coses a la vegada.
Cinc minuts.
Es desperta. Pensa i té intenció de parlar. El mareig es comença a fer pesat i no vol anar a més. És sols un instant digne de guardar. Aquest és el punt perfecte, més seria un excés. S'inclina una mica.
-Xavi, posa'm un vas d'aigua.
-Segur?
Assenteix amb el cap i riu per sota el nas. Algú guarda la seva esquena i li fa un petó a la galta. El Xavi torna amb el vas d'aigua i se la mira extranyat. En veu tres glopades i espera uns instants perquè baixi l'efecte.
Dos minuts.
Deixen de guardar-li l'esquena. Mira a la dreta; un descendent, mira a l'esquerra; algú que no coneix, mira a l'altre banda de la barra; el Xavi fent les seves explicacions. Li ha baixat l'efecte, però...
Arrenca a riure sense saber per què.

-Al·lucino amb aquesta noia! -crida el Xavi- li poso whisky i s'empana, li poso aigua i se li envà la bola!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de irina

irina

2 Relats

10 Comentaris

2786 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43

Biografia:
Sóc algú que està descobrint el món.
Potser sóc extrovertida i esbojarrada si has parlat amb mi cara a cara,
però quan escric tinc por,
sento inseguretat.

El fet de no saber ordenar-me, de no ordenar els meus pensaments, fa que senti que no sóc capaç d'escriure coses coherents, entenedores
Però crec, per sobre de tot, que hem d'intentar saltar tots els obstacles de la pista de la vida.

Jo començo avui a vèncer la timidesa de les meves paraules escrites.