Nit desenfrenada

Un relat de: CatifaV
Quedaven moltes tardes de divendres al pis de'n Rubén, quedaven els quatre de sempre.

En Rubén va obrir la Maria que arribava a la primera, vestida amb un top i pantaló ben curt, que maracava el seu cos a la perfecció.

Als 15 minuts van arribar la Gal·la i el Joan, amb una sospitosa coordinació.

Clarament va destacar aquella curiosa caixa que els dos més poc puntuals duien a les mans. Els 4, com normalment feien, van beure fins al punt d'embriagar-se i conseqüentment esclafar-se i excitar-se pels efectes de l'alcohol. Era el moment que la Gal·la i el Joan esperaven.

Van decidir començar el joc. En Rubén i la Maria van estar disposats a col·laborar i no preguntar res.

Els dos dinamitzadors van acompanyar-los a una habitació amb dos llits individuals. De la caixa van treure dues venes amb les que van tapar els ulls dels dos joves.

Seguidament els van despullar, sense vacil·lacions i els van estirar al llit. Van treure de la caixa unes cordes amb les que els van lligar al llit. No tenien forma d'escapar si no era amb l'ajuda d'algú.

El Rubén i la Maria, clarament excitats, van deixar-se dur, fent el rol de submisos, mentres els dos controladors van anunciar que haurien de fer el màxim silenci i les mínimes preguntes.

En aquell moment la Gal·la i el Joan van començar a besar-se apassionadament, van despullar-se i van començar a tocar-se cada racó del cos.

Em aquell moment la Gal·la va començar a esbufegar, el Joan l'havia començat a penetrar. Mentrestant els, cada cop més calents, amordasats van començar a moure's pel llit degut a l'excitació que els provocava imaginar-se el que estava passant a aquella habitació.

Després del primer orgasme de la Gal·la van decidir fer entrar en joc els llits. Vam repartir-se en dos, el Joan va començar a llepar la polla empinada del Rubén, mentres la Gal·la mullava encara més el cony humit de la Maria. Cinc minuts més tard van intercanviar-se els papers.

Aquest cop cada parella va començar a follar bruscament, l'habitació es va convertir en una gàbia de crits de plaer.

I així van seguir la següent hora, intercanviant-se les parelles, primer penetrant la polla contra el cony, i després fent tisores les dues noies, mentres els dos nois es follaven pel cul.

Aquella origa va seguir fins a l'orgasme i correguda dels dos amordasats. Però aquest no va ser el final del joc. Van seguir lligats una hora més, aïllats, sense intercanviar paraula per tornar a començar el joc.

Més tard, després de varies rondes, van decidir canviar els rols entre submisos i dominants. Fins que després de una nit de sexe salvatge i desenfrenat, va acabar sortint el sol. Marxant cadascú a casa prometien repetir setmana rere setmana aquest sexuals jocs que tant els unia.

Comentaris

  • Un plaer[Ofensiu]
    CatifaV | 28-10-2020

    Gràcies Perla De Vellut per la teva bona crítica!

    Salutacions

  • Intercanvis inacabables de plaer.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-10-2020 | Valoració: 10


    Vaja orgia tant emocionant i tan excitant, que s'eleva des del principi fins arribar a una compenetració profunda de sexe.
    Un plaer de lectura, Catifa V.
    Saluts i cuida't...
    PERLA DE VELLUT

l´Autor

CatifaV

5 Relats

5 Comentaris

2482 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00