L'habitació

Un relat de: CatifaV
Havien quedat com cada diumenge a la tarda al local. Era una habitació freda, claustrofòbica i fosca, sobretot fosca, no s'hi podia veure absolutament res. A l'habitació s'hi podia accedir després de travessar un rebedor, poc acollidor, després d'obrir la vella porta que els separava.

Les normes eren senzilles: ella arribava a tres quarts i mig de quatre, havia de deixar tota la roba llençada al rebedor i entrar a l'habitació. A les 16 en punt arribava ell i repetia el procés.

Mai s'havien vist les cares, s'havien conegut tan sols virtualment, en una plataforma anònima de relats eròtics. Aquesta era la gràcia de la boja aventura que estaven vivint.

Quan ell va entrar a la fosca habitació va dirigir-se a la punta esquerra d'aquesta, els repetits cops que havien quedat ella sempre l'esperava al mateix racó. Sospitosament aquell cop no hi va trobar ningú. Durant uns breus segon va plantejar-se la possibilitat que avui ella no hagués vingut. Ràpidament es van esvair tots els dubtes quan algú el va llepar per darrere, estava ajaguda, ara mossegant suaument el seu cul. Ell es va girar sorprès, fet que ella va aprofitar per començar a llepar-li el sexe i engolir-lo. Es va deixar endur.

A la poca estona ell també es va acotar, va acostar la seva boca a la de la seva amant i va posar les mans sobre els pits d'ella. Poc va trigar a adonar-se'n que la morfologia del seu cos no coincidia amb la de la seva amant habitual, que ja tenia ben estudiada. Tot i això es va deixar anar i va estirar-se sobre el fred terra quan ella el va convidar a fer-ho. Tot de cop va seure sobre seu i van començar un rítmic moviment de penetració.

Segons més tard un petit reflex va arribar de la porta de l'habitació, algú més acabava d'entrar. Lluny de sorprendre'l va a deixar que aquella 3a persona, aquest cop un home, formés part també d'aquell joc.

El que hauria d'haver estat una tarda sexual amb la seva parella constant, s'estava transformant en una orgia realment estranya, però excitant, on no coneixia, ni aconseguia veure cap dels participants.

Entre tots els cossos que van anar entrant al llarg de la tarda a l'habitació va reconèixer un. El cos que tants cops havia acariciat i penetrat. Ell va apropar-se a la seva orella i li va xiuxiuejar:

-Això no quedarà així.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

CatifaV

5 Relats

5 Comentaris

2483 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00