Nanoreptes: del 711 al 720 (amb enllaços a les convocatòries)

Un relat de: Nanoreptes 2.0
Nanoreptes 711: De gegants i capgrossos
Fa uns quants anys... de G. Pons
Parella Gegants. Barri reposant.
M'acosto. Aixeco la faldilla de la geganta.
Dins un home amb porró.
Esclat de riure.

Nanorepte 712: Rutines quotidianes
Dissabte de Bloodymaruja
Mentre ell gaudia d'una tímida ejaculació, ella, cansada de la rutina dels dissabtes, repassava mentalment el menú de l'endemà.

Nanorepte 713: Fogons de luxe
No només cal atipar la vista de Mena Guiga
-Edquizid!- exclamava la clientela d'un restaurant michelin, esdentegada, havent menjat l'obra d'art: la minsa teca ...més el plat!

Nanorepte 714: Sobre el Kamasutra
Ayurvèdica de Bloodymaruja
Voltava pel pis ballant a l'estil Bollywood, l'esgarrapava a l'esquena mentre musitava la paraula "pat" i van acabar..... al psiquiatre.

Nanorepte 715: Mosques i mosquits
El Solitari de Kurgan34
Sempre el zumzeig incessant. Per a uns una molèstia, per a ell una benedicció.
Li feien oblidar la crua solitud.

Nanorepte 716: El dubte
M’estima, no m’estima, m’estima... d’Anaïs
Ell li havia confessat el seu amor, però ella tenia tants dubtes que va esfullar totes les flors del jardí.

Nanorepte 717: Aigua
Canvi d'estat de Mena Guiga
Era una relació sòlida. Fresca i nítida com aigua clara. Però el temps i mil històries l'aigualiren fins evaporar-la definitivament.

Nanorepte 718: Plantes remeieres (medicinals)
Amants de l'herboristeria aplicada de Quimmiracle
Àvia, aquestes herbes teves, com carai es prenen, que no m'has dut cap llibret de paper ni cap pipa!

Nanorepte 719: Cadenes
Fantasma de Bloodymaruja
Li costà una eternitat habituar-se a arrossegar cadena i bola, però mai va aconseguir no mocar-se amb el llençol.

Nanorepte 720: La pressa
Imprudències viàries de Brins
En preguntar-li Sant Pere per què havia arribat tan aviat, hagué de reconèixer la veritat: havia corregut massa

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nanoreptes 2.0

Nanoreptes 2.0

25 Relats

6 Comentaris

14514 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola!
Sóc “Nanoreptes 2.0”, creat per donar continuïtat a la feina feta al “Nanoreptes” original. Per veure l’original on hi figuren els Nanoreptes de l'1 al 500, clica aquí

[A través del correu, una companya em va fer notar que els nanos compresos entre 483 i el 499 no hi són al perfil original. Vaig revisar-ho una mica, i vaig veure que en faltaven bastants d'anteriors també. Finalment, i després d'una estoneta de reflexió, vaig decidir deixar les coses com estaven, per impossibilitat de temps de buscar-los tots (em sap greu, però)].

Com a segona part de l'original, el meu objectiu és el mateix però estic estructurat de manera diferent. Cada relat penjat conté 10 nanoreptes amb el títol de cada Nanorepte com enllaç a la convocatòria, i el Nano que ha resultat guanyador en aquella edició.

Ets novell a RC i no saps què sóc jo? Estàs llegint això i no te n'assabentes de res? Doncs em presento:
Sóc un repte que s’organitza al fòrum, i per participar-hi només et cal estar registrat a RC. El repte consisteix en crear un minirelat de 20 paraules màxim sobre el tema que hagi pensat l’organitzador/a. Per a fer-ho, tens termini de temps que sempre s’especifica a la convocatòria.
Si hi participes, has d’estar a l’aguait per votar, l’organitzador/a obrirà un termini de votacions, i hauràs de votar els 3 (o 2 si les participacions han estat poques) que t’hagin agradat més (no pots votar el teu, és clar... ;-D) per ordre de preferència.
L’organitzador/a farà el recompte de número de vots que tingui cada nano presentat. I l'ordre de preferència? L'ordre de preferència es tindrà en compte en cas hi hagi empat a vots, i aleshores es mirarà la millor puntuació.
El guanyador del Nanorepte serà l’encarregat/da d’organitzar el següent.

Bé, aquí et deixo amb els Nanos que ja s’han organitzat, espero que gaudeixis llegint-los o rellegint-los, i que si no hi participes t'animis a fer-ho: aviso que puc ser una mica addictiu, però crec que sóc un "vici" força positiu!

Salutacions cordials,
Nanoreptes 2.0
26/11/12

P.D. 1: Com que sóc un perfil d'una feina feta en comú amb la gent del fòrum, vaig demanar ajuda perquè entre tots decidíssim quina podria ser la imatge del meu perfil.
Set companys van pensar en unes quantes possibilitats, i després se'n va fer la votació, donant com a resultat la imatge que ara veus penjada al meu perfil. Tens curiositat per veure totes les opcions presentades? Aquí tens l'enllaç a les votacions que es van fer.

P.D. 2: AVÍS!!! Si vols marxar d'RC, si us plau, no borris el teu perfil; pots borrar la teva biografia si la tenies i els relats que hi tens penjats, però no l'esborris del tot, perquè es borraran totes les teves intervencions al fòrum i si alguna vegada has organitzat un Nanorepte desapareixerà (així com tots els reptes i intervencions que hagis fet al fòrum)!!!



Després d'un temps fantàstic per al Nanorepte, degut a l'escassa participació s'ha decidit deixar de fer-lo fins que, potser, algun dia algú el torni a agafar. Vegeu l'enllaç per veure una de les últimes converses que hi va haver respecte a aquest tema:
Debat obert sobre el Nanorepte
Res dura eternament, ha estat una etapa molt bonica. Si voleu crear un Nanorepte 3.0 o similar, pregunteu-ho al fòrum.
Salutacions,
Nanoreptes 2.0
Em podeu trobar al meu alter ego Annaïs