Nanoreptes: del 661 al 670 (amb enllaços a les convocatòries)

Un relat de: Nanoreptes 2.0
Nanorepte 661: Plantes d’interior
Paràsita d’Allan Lee
Adobada amb fems, l’enveja s’arrelà fort dins el seu pit, fins a asfixiar-lo.

Nanorepte 662: Als emprovadors
Adaptació als temps de Vicent Terol
La desaparició de les cabines de telèfon obligà Clark a canviar-se als emprovadors. De vegades, feia algunes compres a supervelocitat.

Nanorepte 663: Manies
Un espòs desconfiat de Mercè Bellfort
Sap que és una maniàtica de la neteja. Tanmateix, en veure-la darrerament amb tants plomalls acolorits, comença a sospitar.

Nanorepte 664: Aventures a la neu
En nevar... d’Armando Vericat
L'avi sempre em deia el mateix: no hi ha àpat més deliciós que la neu fregida!
Jo m'ho creia, clar.

Nanorepte 665: Clàssics de la literatura
Lectures inadequades... d’Anaïs
Als quinze anys, no va entendre que a la Mila de Solitud li agafés aquella ànsia per netejar una casa.

Nanorepte 666: Negre
Ironia d’Allan Lee
En el profund, fosc infortuni
va forjar la poesia més brillant.

Nanorepte 667: Amics de veritat
Veritable amistat de Brins
Aquella tarda de fosca grisor, no li calgueren paraules; s’assegué al seu costat i compartí el seu dolor. Eren amics!

Nanorepte 668: El bon humor
El clown que portem a dins de Mena Guiga
Es llevà trista, però es mirà al mirall. L'altra cara començà a somriure, riure, fer ganyotes; inevitablement se li encomanà.

Nanorepte 669: Caputxetes i llops
Una caputxeta amb crisi d’Anaïs
Tornà de ca l’àvia amb vianda i la promesa del llop de fer unes quantes reparacions a bon preu.

Nanorepte 670: La inspiració
Qui tingués tres anys... de Keia la
M'agrada que et sentis inspirat fill, però, ho havies de dibuixar a la paret del menjador?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nanoreptes 2.0

Nanoreptes 2.0

25 Relats

6 Comentaris

14285 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola!
Sóc “Nanoreptes 2.0”, creat per donar continuïtat a la feina feta al “Nanoreptes” original. Per veure l’original on hi figuren els Nanoreptes de l'1 al 500, clica aquí

[A través del correu, una companya em va fer notar que els nanos compresos entre 483 i el 499 no hi són al perfil original. Vaig revisar-ho una mica, i vaig veure que en faltaven bastants d'anteriors també. Finalment, i després d'una estoneta de reflexió, vaig decidir deixar les coses com estaven, per impossibilitat de temps de buscar-los tots (em sap greu, però)].

Com a segona part de l'original, el meu objectiu és el mateix però estic estructurat de manera diferent. Cada relat penjat conté 10 nanoreptes amb el títol de cada Nanorepte com enllaç a la convocatòria, i el Nano que ha resultat guanyador en aquella edició.

Ets novell a RC i no saps què sóc jo? Estàs llegint això i no te n'assabentes de res? Doncs em presento:
Sóc un repte que s’organitza al fòrum, i per participar-hi només et cal estar registrat a RC. El repte consisteix en crear un minirelat de 20 paraules màxim sobre el tema que hagi pensat l’organitzador/a. Per a fer-ho, tens termini de temps que sempre s’especifica a la convocatòria.
Si hi participes, has d’estar a l’aguait per votar, l’organitzador/a obrirà un termini de votacions, i hauràs de votar els 3 (o 2 si les participacions han estat poques) que t’hagin agradat més (no pots votar el teu, és clar... ;-D) per ordre de preferència.
L’organitzador/a farà el recompte de número de vots que tingui cada nano presentat. I l'ordre de preferència? L'ordre de preferència es tindrà en compte en cas hi hagi empat a vots, i aleshores es mirarà la millor puntuació.
El guanyador del Nanorepte serà l’encarregat/da d’organitzar el següent.

Bé, aquí et deixo amb els Nanos que ja s’han organitzat, espero que gaudeixis llegint-los o rellegint-los, i que si no hi participes t'animis a fer-ho: aviso que puc ser una mica addictiu, però crec que sóc un "vici" força positiu!

Salutacions cordials,
Nanoreptes 2.0
26/11/12

P.D. 1: Com que sóc un perfil d'una feina feta en comú amb la gent del fòrum, vaig demanar ajuda perquè entre tots decidíssim quina podria ser la imatge del meu perfil.
Set companys van pensar en unes quantes possibilitats, i després se'n va fer la votació, donant com a resultat la imatge que ara veus penjada al meu perfil. Tens curiositat per veure totes les opcions presentades? Aquí tens l'enllaç a les votacions que es van fer.

P.D. 2: AVÍS!!! Si vols marxar d'RC, si us plau, no borris el teu perfil; pots borrar la teva biografia si la tenies i els relats que hi tens penjats, però no l'esborris del tot, perquè es borraran totes les teves intervencions al fòrum i si alguna vegada has organitzat un Nanorepte desapareixerà (així com tots els reptes i intervencions que hagis fet al fòrum)!!!Després d'un temps fantàstic per al Nanorepte, degut a l'escassa participació s'ha decidit deixar de fer-lo fins que, potser, algun dia algú el torni a agafar. Vegeu l'enllaç per veure una de les últimes converses que hi va haver respecte a aquest tema:
Debat obert sobre el Nanorepte
Res dura eternament, ha estat una etapa molt bonica. Si voleu crear un Nanorepte 3.0 o similar, pregunteu-ho al fòrum.
Salutacions,
Nanoreptes 2.0
Em podeu trobar al meu alter ego Annaïs