Nanoreptes: del 511 al 520 (amb enllaços a les convocatòries)

Un relat de: Nanoreptes 2.0
Nanorepte 511: La felicitat
Però somriu de Nubada
Preferiria una caseta amb pati, però s’aboca al balcó i somriu veient la gent passar i un trosset de mar.

Nanorepte 512: Pregàries
El pare em deia... de Núria Niubó
- Nena, estima’t, valora’t, siguis justa en els teus actes.
Cada nit li prego perquè em doni forces per saber-ho fer.

Nanorepte 513: La mort, la nostra gran desconeguda
Ens tornarem a veure d’Allan lee
em va dir el pare.
Jo me'l crec.

Nanorepte 514: Aliens
Sospita… de Keia la
Jo de vegades penso que el meu home ve d'un altre planeta... Ell pensa el mateix de mi...

Nanorepte 515: Dubtes raonables
Reflexió coherent de SenyorTu
Em pregunto si votar el dia 20 no seria una ingerència en els assumptes del país veí...

Nanorepte 516: Xantatge emocional
Xantatge infidel de Núria Niubó
Darrerament cada cop que discutien ell deia: em penjaré!!
Sí que es va penjar, sí, però del braçet d'un altra.

Nanorepte 517: Animals
Instants de felicitat de Mercè Bellfort
Arraulit sota uns cartrons l'Antoni estirava el braç i premiava amb engrunes de pa el pardalet que saltironejava pel parc.

Nanorepte 518: Coixins
Incomparable de Brins
-Per què no t'agrada aquest coixí, fillet?
-Vull recolzar-me en els teus pits, mare; cap altre lloc és tan dolç.

Nanorepte 519: Ahir i avui
Sabors d’ahir d’Unaquimera
Cada dissabte recorre quilòmetres per tal d’aconseguir fruita madurada a l’arbre i verdura fresca, intentant retrobar sabors que menyspreava d’adolescent.

Nanorepte 520: Amics
Autèntica amistat de Brins
Podria haver intentat consolar-lo amb mil paraules supèrflues, però s’assegué al seu costat per compartir el seu dolor; eren amics.

Comentaris

  • Es conjunt molt expressiu [Ofensiu]
    Rafaelmolero | 15-02-2013 | Valoració: 10

    Sens dubte que tots han participat en aquest conjunt i està meravellòs. Cadascú pensa d'una manera diferent amb el seu contingut de pensament. Es a dir que cadascú diu alguna cosa diferent és amb molta qualitat. Saluts. Rafael Molero Cruz

l´Autor

Foto de perfil de Nanoreptes 2.0

Nanoreptes 2.0

25 Relats

6 Comentaris

14516 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola!
Sóc “Nanoreptes 2.0”, creat per donar continuïtat a la feina feta al “Nanoreptes” original. Per veure l’original on hi figuren els Nanoreptes de l'1 al 500, clica aquí

[A través del correu, una companya em va fer notar que els nanos compresos entre 483 i el 499 no hi són al perfil original. Vaig revisar-ho una mica, i vaig veure que en faltaven bastants d'anteriors també. Finalment, i després d'una estoneta de reflexió, vaig decidir deixar les coses com estaven, per impossibilitat de temps de buscar-los tots (em sap greu, però)].

Com a segona part de l'original, el meu objectiu és el mateix però estic estructurat de manera diferent. Cada relat penjat conté 10 nanoreptes amb el títol de cada Nanorepte com enllaç a la convocatòria, i el Nano que ha resultat guanyador en aquella edició.

Ets novell a RC i no saps què sóc jo? Estàs llegint això i no te n'assabentes de res? Doncs em presento:
Sóc un repte que s’organitza al fòrum, i per participar-hi només et cal estar registrat a RC. El repte consisteix en crear un minirelat de 20 paraules màxim sobre el tema que hagi pensat l’organitzador/a. Per a fer-ho, tens termini de temps que sempre s’especifica a la convocatòria.
Si hi participes, has d’estar a l’aguait per votar, l’organitzador/a obrirà un termini de votacions, i hauràs de votar els 3 (o 2 si les participacions han estat poques) que t’hagin agradat més (no pots votar el teu, és clar... ;-D) per ordre de preferència.
L’organitzador/a farà el recompte de número de vots que tingui cada nano presentat. I l'ordre de preferència? L'ordre de preferència es tindrà en compte en cas hi hagi empat a vots, i aleshores es mirarà la millor puntuació.
El guanyador del Nanorepte serà l’encarregat/da d’organitzar el següent.

Bé, aquí et deixo amb els Nanos que ja s’han organitzat, espero que gaudeixis llegint-los o rellegint-los, i que si no hi participes t'animis a fer-ho: aviso que puc ser una mica addictiu, però crec que sóc un "vici" força positiu!

Salutacions cordials,
Nanoreptes 2.0
26/11/12

P.D. 1: Com que sóc un perfil d'una feina feta en comú amb la gent del fòrum, vaig demanar ajuda perquè entre tots decidíssim quina podria ser la imatge del meu perfil.
Set companys van pensar en unes quantes possibilitats, i després se'n va fer la votació, donant com a resultat la imatge que ara veus penjada al meu perfil. Tens curiositat per veure totes les opcions presentades? Aquí tens l'enllaç a les votacions que es van fer.

P.D. 2: AVÍS!!! Si vols marxar d'RC, si us plau, no borris el teu perfil; pots borrar la teva biografia si la tenies i els relats que hi tens penjats, però no l'esborris del tot, perquè es borraran totes les teves intervencions al fòrum i si alguna vegada has organitzat un Nanorepte desapareixerà (així com tots els reptes i intervencions que hagis fet al fòrum)!!!



Després d'un temps fantàstic per al Nanorepte, degut a l'escassa participació s'ha decidit deixar de fer-lo fins que, potser, algun dia algú el torni a agafar. Vegeu l'enllaç per veure una de les últimes converses que hi va haver respecte a aquest tema:
Debat obert sobre el Nanorepte
Res dura eternament, ha estat una etapa molt bonica. Si voleu crear un Nanorepte 3.0 o similar, pregunteu-ho al fòrum.
Salutacions,
Nanoreptes 2.0
Em podeu trobar al meu alter ego Annaïs