Na Reina

Un relat de: katya

Na Reina està tombada a la meva vora. Damunt la manta de llana que està a sobre del sofà. Sembla un nadó. Dormideta amb la seva panxeta inflada d'una gestació avançada. Demà tal vegada naixeran els seus fillons.

La vaig trobar una tarda assolellada que vàrem anar a passejar una amiga meva i jo. L'havien abandonada amb el seu germanet a la vora d'un camí. Sentenciats a una mort segura, indefensos, desnutrits. Quasi eren uns bebès. Al seu germà no vaig poder agafar-lo, però ella va tenir un dia d'estrella. De seguida la vaig batejar.
A casa meva tot són mascles. L'home, el fill, els cans, els moix, els peixos. Ella seria la Reina de la casa, i així va ser.

És menuda, però altiva i orgullosa, com ha d'ésser una reina. Té el pèl suau igual que un conillet. Els ulls grans i rodons. Té careta de nina guapa i espavilada. Ara no ho fa tan sovint de jugar amb la piloteta degut al seu embaràs. Té una bolleta de goma d'aquestes que boten fins al sostre i reboten de paret a paret. És un goig observar el seu joc d'un lloc a l'altre a gran velocitat, amb mirada i astúcia felina. Així passem el temps a casa meva. Ignoram la caixa tonta i bavam davant una moixeta arribada de casualitat que sembla un peluix i fa ganes de menjar-se-la.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de katya

katya

10 Relats

32 Comentaris

14466 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva gran passió és la mar, la mar mediterrània que banya la costa mallorquina.

"-Lo que puedes hacer, o has soñado que podrías hacer, debes comenzarlo. La osadía lleva en sí, genio, poder y magia." GOETHE

"-Cuando alguien desea algo debe saber que corre riesgos y por eso la vida vale la pena."

"-Así debéis hacer vosotros: manteneos locos, pero comportaos como personas normales. Corred el riesgo de ser diferentes, pero aprended a hacerlo sin llamar la atención."
Paulo Coelho

Som una humil i eterna aprenent a la professió d'alquimista. L'alquímia que treballa amb lletres i posterior transformació en...

Vaig néixer a Manacor a l'any 1973

Si desitges comentar, donar la teva opinió, els teus suggeriments i, o, intercanviar punts de vista. Estaré encantada de rebre un correu teu.

Sóc en aquest web per aprendre, experimentar i compartir .

Aquí deixo el meu email:
Katyabolleta@hotmail.com