Mira't i pensa que veus.

Un relat de: Salloro
Mira't i pensa que veus.

Que et diferencia dels altres i amb que no t’identifiques. I veuràs que al món esta ple de persones buides, opaques i totalment d'un altre món que no es al teu. Perquè hi són? Doncs per poder diferencia els brillants en brut que et posa la vida al davant, i per això els has de saber identificar dintre d'una societat egoista, rancorosa, egocèntrica i el més trist insensible.

Tothom es mereix una segona oportunitat ja que no hem vingut al món amb un manual d'instruccions on ens indiqui a cada moment el que hem de fer o el camí correcta! I llavors et dones compte de qui entra a la teva vida per marxar i qui ve per quedar-se. Perquè recorda que dintre d'aquesta societat, hi ha persones que estan buscant algú com tu, que parlen la mateixa llengua que tu, la dels gestos, mirades i el mes important la dels valors. Per una amistat sincera, per una relació, per fer cafès en els moments per crítics de la teva vida...qui saps!!

En la recerca sempre trobaràs gent que creus que pensa igual que tu i una vegada més t’equivocaràs... Però aquets fets només t'obren més els ulls, una vegada hagis agafat al truc en identificar aquesta gent, veuràs de lluny qui no és qui diu ser i no perdràs al temps.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Salloro

Salloro

5 Relats

6 Comentaris

3961 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50