M'estàs acariciant...

Un relat de: ORIOL

M'has acariciat quan no ho esperava.Trobaràs que exagero, però ara tinc por. Molta por.Ho has fet, de manera suau, amb música en direce de fons, i parlant-me de tu. Però ni tan sols ens hem tocat. Aquests darrers dies he intentat acostar-me a tu de la meteixa manera.Crec que no ho he aconseguit. Sé que em mires diferent, però jo ja no puc mirar-te. Si ho faig, em poses massa nerviós.He hagut de fer el cor fort per callar paraules que encara no t'agrada sentir, quedar-me en silenci per no saber afrontar-me a la teva sopresa. No m'ho has dit però sé que n'estàs.Em vas prometre classes de ball i ja no sé si m'atreveixo a ballar amb tu.Sé que tot ho trobes confús, però jo també me'n sento. Fa dies que no et trobo,i potser no sóc prou valent per buscar-te. Sé que les nostres paraules i desitjos, anhels i manera de sentir ens estant tornar a fer coincidr, però de debò que seria feliç dirigint-te les paraula que cada nit he acabat amagant. Per complaure't. Per fer-te feliç.
La teva tendresa m'ha il·lusionat però també m'està ensenyant i captivant. Ja torno a exagerar. Espero no fer-ho si dic que m'agrades encara que ni ho saps ni t'ho imagines.Són carícies, que han deixat la teva marca.
M'has anat presentant la teva vida a través de les teves il·lusions, i jo no he estat capaç d'expressar que les meves giren al voltant teu.T'has dedicat a acariciar-me sense esperar-ne, sense tocar-me, només entrant dins del meu cor quan ja ningú hi tenia cabuda.M'has acariciat sense tocar-me, però més profundament que sí ho haguéssis fet. M'has acaricicat fent-me bategar el cor, encara que ho negues i ho negaràs. Dius que no n'estàs preparada.
El consell de la teràpeuta va ser "Mira el teu interior, i comprova si realment sents,", Deixa't sentir!. M'he deixat sentir i t'he tornat a trobar. Així que està ben clar el que sento. Són carícies que estan enamorant.La terapèuta em diu que he canviat i evolucionat, però em segueixen macant les mateixes coses d'abans,He après a abraçar, sense esperar-ne res. No he après a que m'acariciin sense tocar-me.Et seguiré estimant. Seguiré canviant.Et seguiré comprenent i ajudant. Seguirem creixent i aprenent. Només tu, jo i tot el que ens uneix. M'estàs acariciant i m'està agradant. I en canvi, ni tan sols sé si jo t'estic captivant o simplement vols anar-te allunyant. M'has portat fins al Pedraforça i ja saps que allà et seguiré esperant.Des d'allà sabràs que t'estant estimant.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49144 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com