Massa tard?

Un relat de: SomriureXsobreviure

Avui em retrobo amb un paper. És blanc, llis i llampant. Li tinc respecte. Fa mesos que no m'atreveixo a tacar amb la tinta del bolígraf cap foli, però avui, tinc excusa. Necessito tornar-ho a fer. Avui després de mesos algú m'ha fet somriure.
Estàvem distanciats. Com adormits pel què havíem sentit i pel què havíem de deixar de sentir. El nostre problema era, només, que el qui ho donava tot rebia poc. I les relacions, siguin amistoses o amoroses, així, no poden funcionar.
El problema principal, era jo. I ho he de reconèixer. Jo l'estimava, encara que li ho demostrés poc. Però malgrat tot, ell ho sabia, i anava aguantant.
Passejant hem arribat a vora el riu i asseguts sota les estrelles, feia jocs amb la llengua i hem acabat tornant a caure als mateixos braços de sempre. Elles ens escoltaven riure. Gemecs de riures estranys, com mai abans, havíem fet ressonar en aquell passeig nou del poble. Parlàvem i fins i tot, semblàvem dues persones diferents a les d'abans.

M'ha dit que potser canvio.

Llàstima que, ara, ja sigui massa tard.

Comentaris

  • Interrogant[Ofensiu]
    franz appa | 31-12-2007

    El títol obre l'interrogant. El text, no, acaba rotundament. Posats a triar, em quedo amb l'interrogant.
    M'ha captivat la descripció de la relació, succinta, plena d'elipsis que són com els silencis de la vida real, en què moltes són les coses que passen fora del nostre angle de visió i, tanmateix, són les que descabdellen el fil de la troca.
    Salutacions,
    franz