Maleïts miralls !

Un relat de: la meva terra
Em trobo be. No tinc limitacions importants. Menjo...bec...treballo la terra...però tinc un gran enemic. Un enemic implacable i despietat, un enemic que no admet raonaments ni proves en contra....és EL MIRALL !.
Que simpàtics i benèvols devien ser aquells temps en que els anys passaven sense consciència del propi envelliment, simplement obligat a mostrar condescendència vers el deteriorament d'aquells que ens envolten, tot i auto considerar-se a un mateix quasi be com en aquell immutable retrat que ens varen fer a vint anys, i que penja a la paret del menjador dels avis.
Però no, hem de suportar amb resignació la seva aterridora presència per tot arreu, fins i tot quan hom passeja distretament, apareixen de sobte en qualsevol cantonada, en un aparador, o fins i tot en un vehicle, on oferint la pitjor de les humiliacions, et recorden constantment qui ets i quin és el teu lloc, com un notari permanent que certifica la teva decadència inexorable.
Maleïts miralls !!!

Comentaris

  • No tots els miralls són iguals[Ofensiu]
    Atlantis | 16-07-2013

    a casa en tinc un que em fa "guapa" i és el que m'agrada de mirar-me, en contra a vegades m'he espantat al trobar-me davant d'un mirall, com si la que mirés fos una altra...

    Molt ben escrit això dels miralls!!!

  • Tens raó...[Ofensiu]
    AVERROIS | 10-07-2013 | Valoració: 10

    ...els miralls ens recorden que no som immortals i que passem per la vida com la fruita que es madura amb el temps. Alguns diuen que darrera el mirall hi ha un a altra dimensió, un altra jo...qui sap si pensa el mateix o si veu el mateix.
    Benvingut/uda a relats. Una abraçada.

l´Autor

la meva terra

2 Relats

3 Comentaris

678 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor