M'ajudes

Un relat de: gosk
T’he de confessar que no llegeixo. Llegir m’avorreix. Sóc de la generació 2.0, de televisió, d’Internet, de vídeos, de sons, de flash, d’html, de tablets, de netbooks, de touchables...

Sóc frustració, no m’agrada llegir però m’agrada la idea de ser lector: una persona cultivada, llegida, culte. Com ho faig sinó m’agrada llegir?

T’agrada llegir? o senzillament et sotmets a llegir per ser i saber?

Ho provo, lectura senzilla i amena, un best seller qualsevol, l’acabo. Segueixo insistint, descobreixo que tinc capacitat per llegir 5 llibres alhora sense perdre el fil de cap. Descobreixo que dos mesos després soc incapaç de recordar cap detall de cap dels llibres llegits. Em puc considerar persona cultivada sinó recordo res de res?

Puc recordar qualsevol música amb molta exactitud, qualsevol detall de moltes de les pel•lícules que he vist. Què té el paper, que no puc amb ell?


M’ajudes?

Comentaris

  • Cultura[Ofensiu]

    La genercaió 2.0 és la generació perduda en un mar d'informació...
    Crec que a vegades fem un gra massa en valorar la cultura com quelcom molt trascendent a les nostres vides. Preferim prendre la nostra dosi de cultura que soportar una estona de vida en la ciutat, preferim endinsar-nos en una sala de cinema, en un llibre o en un pentagrama abans de disfrutar de l'olor de l'herba a trenc d'alba.
    És el que volies expressar?

l´Autor

gosk

5 Relats

3 Comentaris

5163 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00