M'agrada el fred

Un relat de: odi

Fa molt de fred.
Quan he anat a comprar berenar, tenia el cap moll, i pensava que se'm glaçarien els cabells. Tot i això, la veritat, és que m'agrada sentir el fred al clatell; i a les orelles; i a la punta del nas; i també a les mans, tot i que aquí em molesta una mica, perquè, al final, els dits em queden com adormits i quan arribo a casa em sembla no saber prémer les tecles del teclat...com ara.




Tan se val, igualment m'agrada el fred. I m'agrada anar abrigada amb els guants i la bufanda i el gorro...tot i que no m'ho poso mai perquè els guants no em deixen notar el tacte de les coses, la bufanda em pica i em molesta al coll i el gorro....el gorro m'encanta, però em sento que semblo com si vulgués cridar l'atenció..i mai me'l poso.

M'agrada portar samarretes i jerseis de màniga llarga i pantalons ben llargs que m'abriguin i que toquin al terra, però llavors, si el terra és humit o ha plogut, se'm mullen els camals del pantaló i la humitat em toca als turmells, i com que sempre porto mitjons curts, se'm refreden encara més els peus, que sempre tinc congelats.

I sentir el fred als ossos, m'agrada. M'agrada el fred, i sortir al carrer, i que la punta del nas se'm posi vermella, i que la cara se'm torni com quan m'acabo de llevar (només que continuu anant pentinada), i m'agrada que em vingui un calfred, que em recorri el cos de dalt a baix o de dreta a esquerra; tant em fa, perquè m'agraden els calfreds, em fan somriure. Aquest tremolor que de sobte sent tot el cos, sense voler-ho, com innocentment, em sembla graciós.


... I després de tot, trobar-me entre els teus braços, a dins del meu llit, i combatre el fred; i posar els meus peus congelats entre les teves cames ja ben calentes, i sentir de nou la teva escalfor, i gaudir-la tota, sense deixar-la escapar; i que les teves mans m'envoltin tota i em toquin suaument per treure'm aquest fred del damunt... un fred que a tu t'empipa quan estàs com un torronet dins del llit...

Ai!, com m'agrada el fred, i com m'agrada la teva escalfor...
Em penso que el fred només m'agrada quan sé que podré tenir-te a tu després...


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de odi

odi

20 Relats

27 Comentaris

22244 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
"Quan el No-res era entre tots dos,
ens vam trobar completament,
l'un davant de l'altre"

La poesia m'adorm,
em desperta,
em calma;
em venç