m´has pres la poesia!

Un relat de: Capdelin

Si pogués
arrencar l´or de les roques auríferes
dauraria els teus cabells
que enlluernarien al sol.

Si pogués
prendre la mel al rusc
i el verd a les fulles del mar
pintaria els teus ulls
de groc intens i de menta.

Si els meus llavis
fossin flors, tenyiria els teus
de pètals de rosa.

Si tingués
poder posaria sobre ta pell
la suavitat de l´anaconda.

Els teus pits
nacaria amb iritzacions de perla.

Amb versos i cançons
faria un cos, i tu posaries
la melodia.

I sobre les teves galtes
pararia el temps.

Però he fet tard...
tot això ja ho tens.
M´has pres la poesia!

Comentaris

  • m'has pres el cor![Ofensiu]
    Ilargi betea | 12-03-2005 | Valoració: 10

    Quin poema! pititó, cada dia en llegir-te m'acabes sorprenent... tu també tens màgia, sobretot per jugar amb les paraules!

    Hi ha regals que valen milions i al cap i la fi no tenen cap importància, d'altres no costen diners però són molt valuosos i difícils de trobar... Tu ets un d'aquests.

    Un petó de mel i menta per enganxar i refrescar l'amistat!

  • Se l'ha endut[Ofensiu]
    Jurdi | 11-03-2005

    Qui serà aquesta noia que t'ho ha près tot? La poesia i tot el que més t'agrada. Precios poema digne de tu i de tots els que fas. Segueixo i seguiré dient que m'agrada molt com escrius i no paris.
    Ah i moltes gracies per "tot" tu ja mentens!
    Un petonàs!

  • Preciòs[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 11-03-2005 | Valoració: 10

    Un poema formidable! Preciòs!
    M'ha tocat la fibra, realment és maquisim!
    La noia ja ho té tot, tot el que vols.
    Un poema digne d'un 10!


    Petons i abraçades

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1303405 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )