LLUNA SILENT (Passió)

Un relat de: Gritella

Silent la lluna, abraonar la cambra reposant dolçament entre els llençols, on com inerta, desdibuixa sinuosament, tot el cos nu d'aquell esser que respira un desig, càlid, sensual, ardent..... d'aquest instant colpidor compartint-lo amb el raig de llum blanca que filtrant-se per l'estança es converteix amb còmplice d'aquest moment tant esperat.

Tu, simplement tot nu, àvid, encisador, deliciós .......com una ombra xinesa retallada per la llum, t'apropes tant sigil·losament que rebento de desig i en fonc lentament però ardorosament en un esclat de plaer que ens engoleix..................

En aquesta pluja d'estels que tant vaig enyorar, tal volta avui et tinc i ja no és aquell somni angoixant, sinó, l'espectacle més vell de qualsevol nit de lluna plena.

Silent lluna, m'has donat les ales que tant vaig enyorar, per volar cap on el desig se'n vulgui emportar. I altra cop restes nu entre els llençols, on la lluna fa uns instants, t'abraonava amb la mirada del meu desig.

T'estimo o potser ja no, és incert, com la sang ens devora per instants, que quan són en passat, només desitgem com a futur. Instants demolidors però massa curts.

Els sentits són els que ens guien en la foscor dels nostres sentiments, fent que les imatges es transformin en somnis encisadors, que revolten qualsevol cor, tornant-lo ardent i capaç de qualsevol repte, per aconseguir el que ens creiem ens farà, els més feliços de entre qualsevol esser humà.

El que sento és un somni o una realitat? És la lluna o ets tu el que m'ha robat el cor? És el desig de tu o el del teu cos?

Tant se val, és meravellós

T'estimo raig de lluna silent, somni encantador

Comentaris

  • Tant se val, és meravellós[Ofensiu]
    antonialoga | 02-07-2007 | Valoració: 10

    Aquestes praules ho expresen tot.

  • Relats i tot[Ofensiu]
    Vialactea | 23-02-2007 | Valoració: 10

    Veig que també t'has atrevit amb els relats i deu ni do t'animo a fer-ne un pel concurs de relats erotics o simplement presenta aquest de moment doncs està molt bé

    M abraçades

  • La lluna astre reina[Ofensiu]
    Somni | 30-01-2007 | Valoració: 10

    Lo silent de la lluna és un tret palpable però el que despertar la seva contemplsció sembla inesgotable. Qui no ha tingut mai a la lluna com a musa per la seva inspiració poetica?

    I a més quan aquesta s'insinua entre els llençols a la cambra on des de els peus del llit es veu reposar el ser estimat.

    Ei, continua. T'anire llegint.

  • Passió i poesia[Ofensiu]
    Frèdia | 14-12-2006

    Aquest relat teu m'ha recordat molt una llegenda escrita per Gustavo Adolfo Bécquer: "Rayo de luna". Si no l'has llegida, te la recomano. Aquesta dualitat entre el que és real i el que desitgem amb força i que no podem arribar a controlar. Aquesta línia tan prima entre la fantasia i la realitat està ben reflectida al teu relat. Hi ha passió i també poesia.
    Felicitats!
    Fredia

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Gritella

Gritella

46 Relats

286 Comentaris

54763 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
De la meva terra del Bages m'hi vaig allunyar i a al Priorat hi vaig fer la meva llar, més desprès de molts anys d'una vida en aquestes terres, vinyes i muntanyes de un catacter reservat però colpidor m'he enamorat d'una persona del vell mig d'on vaig neixer. La vida et fa trontollar i ara mateix tinc el cor als orígens i el cos al Priorat.

Tot en terres catalanes, això si.

Feu-me comentaris, gràcies