Lligar-te ben curt

Un relat de: beginn

Fa dies que preparo curosament el terreny: mails, sms's i alguna estona escadussera de messenger. Et vaig estirant cap a mi ben a poc a poc, sense presses i sense que tu, aparentment, te n'adonis. Sé com fer-ho; tu fingeixes que et venço, fins que finalment t'aconsegueixo: és el nostre joc, un joc que tu em vas ensenyar i que jo, alumna aplicada, he aconseguit pulir més i més a cada cita.
A vegades, però, la distància, les teves obligacions i potser alguna altra amant de darrera hora, fan que la cita es desfaci en l'últim moment. Però jo no defalleixo, torno a llençar l'ham les vegades que calgui perquè el meu control sobre tu començo a intuir que ja és important.

I a la fi, avui tindré el premi que mereixen els meus esforços. Aquesta vegada he estat jo l'encarregada de la part logística: un hotelet agradable i de fàcil accés perquè no perdis un sol minut; els necessito tots per a mi.
Mentre aparco el cotxe, rebo una trucada teva, em dius que l'autopista va molt plena i que vindràs amb una mica de retard. No puc per més que pensar que potser al final em diràs que no pots baixar i que ho deixem per un altre dia; però, no m'ho pots fer això! no m'ho pots fer perquè la meva espera frustada es pot convertir en un drama per a mi. I comença a rondar-me pel cap la idea de que aquella tarda tampoc et veuré.

He pujat a l'habitació, confusió inclosa, quan torna a sonar el mòbil -hola amor, estic buscant aparcament, no trigaré gens. Somric i em tranquil·litzo. T'obro mig amagada darrera el full de la porta, només duc posada la toballola del bany que acabo de prendre. Ens besem i ens abracem amb delit, amb prou feines podem lligar dos mots junts, no donem l'abast entre mirar-nos i besar-nos .. quina delícia!
Estàs suat, fa molta calor, però jo no vull que et dutxis, no vull perdre ni una sola de les teves olors. De l'esquena et penja la motxilla; la faig lliscar suament cap a terra mentre l'altra mà samarreta endins busca la teva pell fina i molla. La toballola resta ja trepitjada sobre la moqueta, anem reculant fins topar-nos amb el llit on caiem buscant-nos ara si, frenèticament l'un en l'altre.
Sento el teus petons solcant el meu coll i pit avall; tornen a pujar fins arribar al meu front on esclaten amb una devoció insospitada.

"Ets l'amor que sempre he desitjat. T'estimo. T'estimo bojament."

Et despulles a corre-cuita. Tenim pressa, pressa per estimar-nos i aviat sento com em posseeixes l'entrecuix. Estàs molt excitat, tant com jo i gaudeixo de veure't així. Et lliures a mi d'una manera que mai havia gaudit en un home. No ets un mascle follador posseidor de la seva presa. La tendresa et regalima per arreu i m'empalaga tant dolçament que aviat perdo la noció del temps. Mai t'estàs de dir-me com em desitges ni les ganes que tens d'entrar a casa; aquesta casa que t'espera sempre, que s'excita i s'amara de tots els líquids només de pensar en tu.

"Vull aturar el temps, atrapar cada segon per reviure't quan no hi siguis"

Em prens per darrera i jo em desfaig a les teves mans. Em piques els malucs, dolça i obstinadament i sento aquest ressó en el silenci de la cambra. M'excita tant que quan entres a casa teva crec que he assolit una altra dimensió -entro a casa la meva dona, em dius. Som un tot, agafats, posseits pel deliri no donem l'abast. Vull tenir-te així molta estona, rebent els teus embats i escoltant els teus gemecs fins que em ve de gust demanar-te que t'estiris -ara tu, estira't al meu costat que vull cabalcar el meu home.
Et faré meu, el meu home; et prendré perquè sé com ho desitges. Et faré l'amor com tu em demanes que te'l faci, lliurat a mi, plenament, sense reserves. Els ulls et brillen i jo m'hi reflexo sencera mentre asseguda en la teva corba més abrupte cerco cadascun dels teus alès a les meves galtes; cadascuna de les teves precioses gotes blanques per aplacar la meva set, per untar-me el cos fins a l'entrellat, de tu i de la teva olor, buscadora del meu plaer més ocult fins que de tot plegat fas esclatar el meu orgasme com una bombolla gegant i encara et cerco per acabar de fondre'm en la teva pell.

"La meva dona, em dius un cop i un altre i jo, sinó fos per la teva joventut, pensaria que potser algun dia podria compartir la meva vida amb tu"




Comentaris

  • Bo, molt bo.[Ofensiu]
    DinsElSilenci | 04-08-2009 | Valoració: 10

    Destil.les sentiment en cada paraula del text, molt ben escrit, al meu entendre, i que explica molt més se simples paraules.

    M'ha agradat, sí.

l´Autor

Foto de perfil de beginn

beginn

10 Relats

8 Comentaris

8612 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Rés en mi és massa important,
però visc sabent que sóc única.