Lleopoesia

Un relat de: Toni León
LLEOPOESIA AL “NO SE QUE PASSA”
No se que passa, perquè passa?
Tal vegada casualitat
Tal vegada havia de passar
Tal vegada el destí

Tot és relatiu com un canvi
Com la por a la tristesa
Com el plor d’un àngel
Com el dolor d’un record

No se que passa, perquè passa?
Si el camí és de gelatina
Si el fred crema més que mai
Si la mania és el més normal

Tal vegada casualitat?
Com pujar sense escala
Nedar sense una mar
Volar sense ales

Tal vegada havia de passar?
Ho creus i no l’entès
Ho mires amb ulls tancats
T’ho menges sense assaborir

Tal vegada el destí?
Escrit amb tinta invisible
Llegit amb pàgines en blanc
Recitat amb veu sorda

No se que passa, perquè passa?
Pregunta sense resposta
Lliçó per aprendre sense llibre
Perquè passa?, no ho se

Toni León

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Toni León

Toni León

11 Relats

10 Comentaris

2364 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Som en Toni León, un aficionat a la poesia, aficionat a la música, lector i sobre tot persona somniadora que davant un paper m'agrada expressar els meus pensaments, curolles, imaginacions i somnis. amic de l'estimació, amic de la bondat i amic de la vida, la naturalesa i del dia a dia. Son de Manacor, Mallorca, un enamorat de la paraula i del meu idioma.
M'agrada la gent, conèixer, escoltar, mirar i rebre sensacions que al cap i a la fi son el motor d'un cor que dirigeix la nostra vida.
Esper, desig i sobre tot vull transmetre energia a una societat que de veritat, ara per ara està necessitada.
Al cap i a la fi tots som POESIA.