Lleopoesia de disseny

Un relat de: Toni León
LLEOPOESIA DE DISSENY

No puc dissenyar la vida
Ni tan sols un segon
Ni crear un espai de retir
Ni conrar un desig al vent

Puc fer tremolar la terra
Desfer un nuu de melancolia
Allunyar una gota del misteri
Abraçar una besada sense llavis

No puc dissenyar la vida
Ni entrar dins un mirall
Per capgirar una imatge
Endinsada dins una llàgrima

Ets com una mirada sorda
Una mirada que forada el temps
Darrera una cortina transparent
De sentiments retrobats

M’agrada caminar cap a tu
Cap al destí de la paraula
De desconcert d’ànimes suaus
Fulla verda d’esperança grisa

Gràcies cim de la muntanya
Gràcies per dissenyar el món
El món de la ma, de la ma del món
No m’has oblidat, mai ho has fet

L’oblid és pau de disseny

Toni León

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Toni León

Toni León

11 Relats

10 Comentaris

2384 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Som en Toni León, un aficionat a la poesia, aficionat a la música, lector i sobre tot persona somniadora que davant un paper m'agrada expressar els meus pensaments, curolles, imaginacions i somnis. amic de l'estimació, amic de la bondat i amic de la vida, la naturalesa i del dia a dia. Son de Manacor, Mallorca, un enamorat de la paraula i del meu idioma.
M'agrada la gent, conèixer, escoltar, mirar i rebre sensacions que al cap i a la fi son el motor d'un cor que dirigeix la nostra vida.
Esper, desig i sobre tot vull transmetre energia a una societat que de veritat, ara per ara està necessitada.
Al cap i a la fi tots som POESIA.