Lleopoesia a la "veu de la naturalesa"

Un relat de: Toni León
Lleopoesia a la “veu de la naturalesa”

Tu creus que t’escolten?
Tu creus que son conscients?
Tu creus que van per bon camí?
Tu creus que la solució existeix?

No t’escolten i tu parles
Son conscients i no importa
Sigui bo o dolent el camí, caminen
Hi ha solució, però tornen sords

La teva bondat d’espiga
Travessa l’oceà de paciència
Creant calma dins el seny
Creant idees no inventades

Es dur el saber sense saber
Es dur sumar i restar lleis
Es dur, molt dur, conviure
Replegant el mal de l’univers

Vull ser innocent d’ànima
Espectador de darrera vidre
Recol•lector de vents silenciosos
Guardià de portes sense clau

No t’aturis de parlar naturalesa
Naturalment no, naturalesa
No tot està escrit encara
Passió de espelma apagada

Tu creus que t’escolten?
Sí però no o no però sí
Enigma de pell morena
Enigma sense títol

Jo sí t’escolt- Toni León


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Toni León

Toni León

11 Relats

10 Comentaris

2369 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Som en Toni León, un aficionat a la poesia, aficionat a la música, lector i sobre tot persona somniadora que davant un paper m'agrada expressar els meus pensaments, curolles, imaginacions i somnis. amic de l'estimació, amic de la bondat i amic de la vida, la naturalesa i del dia a dia. Son de Manacor, Mallorca, un enamorat de la paraula i del meu idioma.
M'agrada la gent, conèixer, escoltar, mirar i rebre sensacions que al cap i a la fi son el motor d'un cor que dirigeix la nostra vida.
Esper, desig i sobre tot vull transmetre energia a una societat que de veritat, ara per ara està necessitada.
Al cap i a la fi tots som POESIA.