LA VERITAT SOTA L'ESCALA

Un relat de: ixnuir

LA VERITAT SOTA L'ESCALA

La vida no és una rosa
A qui puguis treure
Els seus pètals
Un a un
I preguntar-li si

t'estima.
O si et seguirà
Estimant
O si t'ha
Estimat mai

La vida és una papallona
Volant de flor
En flor
Per trobar el nèctar més gustós.





Comentaris

  • Sí, de moment...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-02-2008

    ... un potser 'bon futur poeta'.
    Les imatges -metàfores i tal, etc.- caldria que les combinares amb algun dels 'ritmes' poemàtics. (I jo no sóc cap 'expert'! Només un aficionat de tant en tant als 'renglons curts' -i més per obligació que per devoció-.)
    Segueix, xicon! Que la cosa promet! Però sense crear-te "ínsules baratàries"...
    I salut i rebolica!

  • suggerència per a RC[Ofensiu]
    ixnuir | 02-10-2007

    aquest poema era un poema visual en que les dues primeres estrofes formaven una escala i l'última quedava a sota (d'aquí el títol), però resulta que la web de RC té alguns petits errors i, un d'ells és el que no es pot aprofitar una part important de la poesia com és l'ús de versos que fan formes (de tipus cal·ligrames) o poemes que queden millor centrats o alineats a la dreta (funcions que sí que té el Word).
    Per altra banda, tampoc es poden utilitzar lletres de colors (o almenys jo no sé com fer-ho), ni escollir el tipus i el tamany de lletra que es vol.
    Bé, potser em queixo massa però crec que són simples coses que, només que se'n fessin unes quantes, la pàgina milloraria la qualitat que ja té.
    Atentament,

    ixnuir

    P.D. tampoc aniria malament si es poguessin insertar WordArts, xd...

l´Autor

Foto de perfil de ixnuir

ixnuir

22 Relats

82 Comentaris

30901 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
BIOGRAFIA REVISADA
Sóc un noi barceloní de 17 anys (17? no home, no, que des del 12 de novembre ja són 18...) amb molt bon rotllo i ganes de disfrutar de la vida.
Tinc moltes i molt diverses aficions, que van des de la música (escoltarla, cantar-la i últimament he fet també alguna petita composició senzilla (cal dir que és molt senzilla))fins al cine (tot i que últimament no hi puc anar gaire ja que tinc moltissississima feina), la literatura (llegir-la i crear-la) i xerrar amb els bons amics (aquesta potser és la que més practico tot i que d'entrada, a vegades em costa una mica relacionar-me amb gent nova).
A més, els qui em llegiu, ja anireu veient que sóc un romàntic empedernit, però que també toco de peus a terra i em preocupo molt per la societat en que vivim (hi ha qui em diu que em preocupo massa).
Per acabar només dir-vos que m'encantaria que comentéssiu tots els meus escrits, que, encara que no ho creieu, m'interessen molt les opinions.
P.D. Gràcies a tots els relataires que ja m'han comentat, sou els millors.
( P.D. Per cert, el meu nick es pronuncia com una paraula plana i la x és com la de xocolata i no pas com la de taxi. )

si algú vol més sobre mi... el meu flog recent estrenat: www.fotolog.com/sal_i_sucre