La teva parella ideal

Un relat de: Lluna Art
La teva parella ideal? Carai, posats a demanar... Guapo, alt, llest, ric i que m’estimi. Mentida. Bé, mentida tampoc, deixem-ho amb neutre o mig-veritat. No sóc una persona gens materialista ni molt menys superficial. Estem parlant de parella. Com un equip, format per dos membres però que en són un. Units pels gustos, les circumstàncies, el destí i sobretot l’amor. Tinc un objectiu a la vida: envoltar-me de gent amb la mirada transparent, persones reals. Persones imperfectes que estimin, riguin i plorin; que sentin, que lluitin, que valorin. No vull persones amb molts diners ni cares maques amb caps buits. Vull persones amb valors, rics de coneixement i sentiments, gent que no es conformi ni es doni per vençut, vull conèixer gent que té clar que aquí s’hi ve a viure i no a passar l’estona, gent amb ganes de triomfar. Triomfar? No vol dir ser famós o guanyar molts calers. Una persona triomfa cada dia, amb les petites coses, triomfa obtenint el que vol, triomfa robant somriures. La meva parella ideal. Jo, particularment, necessito algú amb qui poder parlar de tot, algú amb qui comparteixi gustos i poder tenir converses d’aquelles que duren hores i hores, parlant de literatura, música, art... Algú que vulgui ensenyar-me els seus propis gustos, aprenent-los així amb ell, i que m’expliqui tots els seus petits secrets. Necessito que tingui valor i valors. Que s’atreveixi a dir les coses, que reconegui els errors i que vulgui millorar-los. Necessito que em valori i sobretot que em respecti. Respecte. Respecte. Respecte. Crec que això no costa demanar-ho, si més no, no hauria de costar. Necessito algú que em regali moments, detalls i una mica del seu temps. Algú que es converteixi en la meva prioritat i jo en la seva. Algú que perdi el cap per mi, però que tingui les coses clares un cop fora. Vull algú real. Que m’estimi i es deixi estimar, sense pors, dubtes o “peròs”. Vull algú real.

Comentaris

  • Doncs això[Ofensiu]
    Canela fina | 07-04-2016 | Valoració: 9

    Doncs això, jo no ho hauria dit millor. Respecte.
    Bon relat, ens llegim!

  • Comprendre[Ofensiu]
    aleshores | 07-04-2016

    entendre a l'altre i respectar allò que no s'entén però que és inferior a tot el que s'entén de l'altra persona. D'aquí deu venir "entendre's", en l'altre sentit, o també "no s'entenen",..
    Però tot això no seria gratuït, cal esforç actiu. No tothom te claredat o el valor per esbrinar sentiments, enfilar reptes, etc, etc,....O sigui cal preveure que hi haurà "fallos" que cal...comprendre!

  • Begin again on the moon | 04-04-2016 | Valoració: 8

    Totalment d'acord

  • Molt bo[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 04-04-2016 | Valoració: 10

    Un bon relat et llegire
    Montse

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Lluna Art

1 Relats

5 Comentaris

1709 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Últims relats de l'autor