La puta finestra de Déu

Un relat de: Marc Freixas
Volia sortir de casa amb un cigarro, però vaig decidir tancar-me altra vegada per mal temps.
Estant al sofà la meva decisió va passar per mirar-me una pel·lícula d'aquelles bones que fan reflexionar una mica... era Robert de Niro i "despertares" qui va apoderar-se de mi, de tot el meu deixar-se anar i de tot allò que el meu cos demanava : descansar amb els ulls decidits a fer costat a la pantalla tonta amb forma de quadrat.
La puta mare que em va parir!! què fot la finestra oberta de bat a bat? vaig a tancar-la, encara agafaré la grip!! (érem al mes de gener, tothom havia comprat de tot pels néts... tothom estava envaït per una felicitat extrema menys jo-collons, tenia fred tu!!-) Als meus vuitanta anys passats, tocant els noranta, ni regals ni merdes amb vinagre em feien content... només el sofà, la pluja de fons i "despertares".
Casun la puta finestra de Déu!! encara és oberta de bat a bat i els àngels encara no han après a cantar bé, així doncs res més, arreveure i fins una altra.Carta acabada sense segell ni direcció... sense firmar i sense nom, em perdo!!

Comentaris

  • Hola Marc [Ofensiu]
    panxample | 16-09-2011 | Valoració: 10

    veig que demanes col·laboració per escollir alguns dels teus poemes per un treball molt important que esta endegant.
    Ara buscant per aquí el teu espai trobo aquesta meravella. si et serveix et proposo.
    La puta finestra de Déu.
    o sinó,
    SUGGERIMENT

    Vinga! treballador incansable
    Avant

  • Retrat d'un malcarat[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 15-08-2011 | Valoració: 10

    Fantàstic Marc! M'has confirmat que a més d'un gran poeta també ets un gran prosista. Has fet una descripció d'un home, d'un estat d'ànim concret exacte, meticulós, clar, directe, dur, tendre i transparent alhora. M'ha agradat molt i molt llegir aquest breu relat, aquesta llarga filera de renecs comprensius. I precisament avui l'he llegit, aquests dies que només es parla de la visita del Papa a Madriz! Una abraçada.

    aleix

  • Segons els professionals del tema, quan una persona arriba a una certa edat va perdent les il.lusions o potser és que es torna més pràctica.

    ¡salut!

l´Autor

Foto de perfil de Marc Freixas

Marc Freixas

725 Relats

1414 Comentaris

869465 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
Vaig neixer a Sant Pere de Riudebitlles -poble situat a la comarca de l'Alt Penedes amb provincia de Barcelona- un 13 de gener de 1975... o sigui que jo vaig arribar quan un impresentable moria pel be de tots en aquest mateix any.
Es ben cert que jo tambe soc fill d'una generacio covarda, pero per fer-hi quelcom, faig servir el poema com a fil conductor de la meva propia vida, i aixi, d'aquesta manera ressegueixo el bell paisatge de punta a punta amb el vers ben primitiu i nu... sense poema no soc res, i aixo ho saben be la gent que m'estima i m'envolta per aquest fotut mon que ens fa viure sempre depressa i a contracorrent.
Tinc una dona meravellosa,i dos fills maquissims : la Marina de 10 anys i en Biel de 3.
Prefereixo que no em valoreu, gracies.