La Princesa de la Revolta

Un relat de: SomriureXsobreviure

*Estava sola, al vell mig d'un camp d'herba verda i fresca; feia temps abans d'entrar a classes de música. Portava l'auricular de l'aparell MP3 a l'orella esquerra, i la música que sonava era tranquila però encisadora. No estava inspirada per escriure, només per jeure, tancar els ulls i pensar. Tenia una hora i pocs minuts, temps suficient per meditar una mica i no escalfar-se gaire el cap.
Pensava en el món, i intentava buscar la manera per canviar-lo. No, no podria amb una horeta canviar el món, i sabia que no podia perquè sempre ho havia volgut fer i encara mai havia tingut suficient temps.
Volia un món sense injústicia, volia que els "Drets de l'Home" que feia anys s'havien deixat escrits, focin fets i no només paraules donant sentit a la història. Volia igualtat entre persones de diferent sexe, raça, religió i cultura. Volia la llibertat per cada personalitat, cada poble, cada persona, cada animal, cada món, cada planeta, cada somni i cada dessig.

Aquell migdia d'octubre volia ser la Princesa de la Revolta, com la cançó que feia pocs minuts havia escoltat.

Aquell migdia d'octubre se sentia prou forta per fer tot el què volia; canviar el món i seguir lluitan per el què volia.
Estava estirada sobre l'herba, amb el cap repossant sobre el seu instrument, observan el cel blau amb pocs núbols esponjosos.
Aquell moment se sentia prou forta. Volia ser la Princesa de la Revolta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer