La primera bomba atòmica (microrelat)

Un relat de: sants78
Després de descobrir que la primera prova d’armament atòmic es va fer sense garanties de que no esclataria l’atmosfera terrestre el pacifista va començar a dubtar de la bondat de la condició humana.

Comentaris

  • No sé si ho sabrán...[Ofensiu]
    Quitus | 28-06-2012

    ... però hi ha una teoria de la conspiració, que bé a dir, que la bomba atòmica la van "inventar" els nazis. Imagino que ja coneixen coses com l'operació "Paperclip" i el nom de Wernher von Braun els sonarà força (els coets nazis eren seus, i els ianquis el varen fitxar. Els primers models de coets de la Nasa (els que realment funcionaven) eren seus).
    Doncs bé, hi ha una teoria que diu que els nazis tenien la bomba (s'arriba a afirmar que el que va succeir a Tunguska es fruit d'una prova nuclear). Sigui com sigui, al final del conflicte Alemanya nazi-EEUU, els germànics varen fletar un submarí cap al Japó (que duia una bomba atòmica). El capità del submarí, va desertà i va posar rumb als Estats Units, on es va entregar (ell i la seua càrrega). Un dels "militars" que el va rebre, era de fet un científic, que després guanyaria el premi Nobel relacionat amb el tema nuclear (la idea es que els americans varen copiar el model alemany i que gràcies a això "el projecte Manhattan" finalment va donar fruits. De fet s'havien gastat tants diners i havien generat tant pocs resultats, que la idea era acabar amb el projecte. Estranyament, pocs dies després de l'arribada del submarí, el projecte va aconseguir l'èxit total).

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

488665 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]